Gáspár Laci különleges süteménnyel készül a szentestére

Forrás: TV2 -
győztes karácsony 2015 szenteste Sztárban sztár Gáspár Laci sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár harmadik szériájának győztesét arról kérdeztük, hogyan telik majd náluk a karácsony és mi lesz az ünnepi menü.

Gáspár Laci hétről-hétre megmosolyogtatott minket remek előadásaival és nem véletlenül nyerte meg az átváltozó műsort. Az énekes mindent beleadott és bár alig maradt ideje a karácsonyi készülődésre, azért reméli végül minden összeáll majd az ünnepre.

Forrás: TV2

„Az az igazság hogy 21-éig vannak fellépéseim, így bő két napom maradt majd arra, hogy mindennel elkészüljek. A gyerekeknek már megvettem az ajándékokat. A karácsonyfa beszerzése még folyamatban. Azt pedig már tudjuk mi lesz a menü szenteste. Az elmaradhatatlan töltött káposzta alap és hozzá bejgli, amiből fahéjas is lesz, mert a kislányomnak, Mirikének az a kedvence. A párommal pedig újítani is szeretnénk, ezért megsütjük azt a szedres mákos süteményt, amit egy főzős műsorban láttunk" – mesélte Laci, aki szeretné a szentestét gyermekeivel szűk családi körben tölteni, aztán karácsony másnapján mennek a nagyszülőkhöz és a család többi tagjához. A szilveszter pedig a munkáról fog szólni.

„Nagyon szeretek szilveszterkor fellépésekre járni, nekem az öröm, ha az év utolsó napján énekelhetek a rajongóknak. Aztán január elején pár napra elvonulok és pihenek" – mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.