S. Kállai Szilvia energiagyógyász egészség szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az energiagyógyászat mára egyre népszerűbb gyógyulási, gyógyítási technika. Sikeresen hozzájárul a test fizikai állapotának jelentős javulásához, gyógyulásához és a lélek problémáinak feloldásához. S. Kállai Szilvia ezen területek mentén várja a kérdéseket.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ha az ember egészséges, akkor fizikai teste és lelke, energiarendszere egyensúlyban van. Ha ez a harmónia felborul, akkor előbb vagy utóbb, de bizton számíthatunk arra, hogy életünkben megjelenik a betegség. Miközben testünk tükörként szolgálva megmutatja, hol vannak benne az esetenként akár fájdalmas gócaink, energiarendszerünk is tartalmazza a hozzá tartozó blokkokat, elakadásokat.
Az energiagyógyászat ezeket az akadályokat oldásokkal kezeli, tisztítja, majd a megtisztított területet megfelelő energiákkal feltölti, kiegyensúlyozza - ez közvetlenül hat a fizikai testre is. Bár az energiagyógyászat sok esetben önmagában is elégséges gyógymód, nem az orvosi kezelések helyett, hanem, azok kiegészítésére ajánlom.

Több mint húsz évvel ezelőtt jött a felismerés, hogy képes vagyok/képesek vagyunk gyógyszerek nélkül is gyógyulni, gyógyítani, bár akkor ez még nagyon merész gondolat volt. Azóta folyamatosan keresem a válaszokat, a megoldásokat és tanultam földi tanítók és égi mesterek segítségével.
Már tudom, hogy a gyógyuláshoz egyedül kevés vagyok. Nem vagyok varázsló. Kell hozzá az is, aki segítséget kér. Mert hiába mutatok és tanítok bármennyi módszert, eszközt, technikát, ha a segítséget kérő nem akar, nem érzi, nem vágyik szívéből gyógyulásra. Addig, amíg ő nem dönt az Élet mellett, maximum tűzoltásra, átmeneti fájdalomcsillapításra, rövid ideig tartó egészségesebb időszakok megélésére lehet jó bármely gyógyítási technika, így az energiagyógyászat is.
Abban a pillanatban azonban, ahogy szívéből hozza meg döntését és együtt működik, megtaláljuk a betegségek, lelki problémák kiváltó okait is. Ezek oldásával, elengedésével, tisztításával, az energiák, az energiarendszer és közben a tudatunk tudatos használatával megteremthetjük magunknak az örömteli, feltétel nélküli szereteten/szerelmen alapuló, boldog, egészséges, bőségben megélt mindennapjainkat. Ebben tudok segíteni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.