Deák Marcsi okleveles lakberendező

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szakértő Deák Marcsi lakberendezés lakberendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2000-ben tett sikeres vizsgát lakberendezésből, azóta dolgozik ebben a szakmában és látja el tanácsaival az embereket, szépíti otthonát a hozzá fordulóknak.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szerencsés embernek mondhatom magam, mert a munkám egyben a hobbim is. Fantasztikus dolog látni, ahogy az ügyfeleimmel közösen megálmodott terek valóra vállnak. A jó emberi kapcsolatokból, kellemes hangulatban eltöltött tárgyalásainkból kerültek eddig ki a legjobb munkáink. Legjobb alatt nem feltétlen a publikálható munkákra gondolok, hanem azokra a lakásokra, otthonokra amelyekben a megbízóim jól érzik magukat. Terveimnél elsődleges szempont a funkcionalitás és csak ez után jöhet a design, illetve színvilág kialakítása. Ez egy közös munka az ügyfeleimmel, hiszen az ő szempontjaik, életvitelük, ízlésük alapján adok tanácsokat, készítek terveket. Én csak ajánlok, alternatívákat mutatok de a végleges döntés mindig az önöké.

Mostantól a life.hu oldalon is várom a lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseket.

Amennyiben úgy érzik, hogy segítségükre tudok lenni, kérem, hogy keressenek fel az alábbi elérhetőségeim egyikén!

www.berendezem.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.