Angelina Jolie lánya, Vivienne szinte a könnyekig meghatódott édesanyja szavait hallva

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya Vivienne
Getty Images -
anya-lánya Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie
A The Outsiders a színésznő elmondása alapján családi szerelemprojekt volt. Angelina Jolie lánya, Vivienne szinte a könnyekig hatódott.

Angelina Jolie a Today Show-ban adott interjút a 12 Tony-díjra jelölt Broadway musical, a The Outsiders szereplőivel közösen. A produkcióban lányával, a 15 éves Vivienne Jolie-Pitt-tel társpoducerként dolgoztak együtt. Vivienne emellett Jolie és a zeneszerző, Justin Levine asszisztense is volt. 

Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt,
Angelina Jolie-t természetesen lánya, Vivienne is elkísérte az interjúra.
Forrás:  Getty Images

A riporter természetesen arról is kérdezte Jolie-t, hogy milyen volt a lányával együtt dolgozni, Angelina pedig hosszasan beszélt arról, hogy valamiképpen ez egy családi szenvedélyprojekt is volt, és megemlékezett édesanyja, Marcheline Bertrand színház iránti szeretetéről is, ami generációkon át "öröklődik". 

A lányom, Viv, legalább annyira szereti a színházat, mint anyám, ha nem jobban. Ráadásul nagyon kemény asszisztens, aki roppant komolyan veszi a dolgát

 - jelentette ki. 

 

A felvételen, amikor Angelina interjút ad, a háttérben ott áll Vivienne - akiről kisgyerekkori képeket itt láthatsz -  is, Jolie pedig olykor ki-ki kacsint izgatott és boldogságtól ragyogó lányára, aki kis híján megkönnyezte édesanyja szavait.  

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.