Ritka fotót osztott meg Salma Hayek: ünnepli az esküvőjét, amire úgy kellett elrángatni

Salma Hayek
Forrás: Northfoto -
házasság esküvő fotó Salma Hayek
Salma Hayek házassági évordulója alkalmából osztott meg néhány fotót a 15 évvel ezelőtti nagy napról. Kétszer mondott nemet az üzletembernek, mire rászánta magát az esküvőre, de rettegett tőle: a családja rángatta el.

Az 57 éves Salma Hayek ritka fotókat osztott meg Instagram-oldalán esküvőjéről François-Henri Pinault, 61 éves üzletemberrel. A felvételeket 15. házassági évfordulója alkamából tette közzé.

"Nincsenek szavak, amelyekkel megmagyarázhatnám azt az áldást, amikor megtalálod a lelki társadat. Mindazoknak, akik megtalálták, soha ne vegyék természetesnek. Mindazoknak, akik nem találták meg, soha ne adjátok fel" - írta a színésznő a képhez.

Salma Hayek a 15 évvel ezelőtti esküvőjén
Salma Hayek és férje, François-Henri Pinault
Forrás: Instagram

A színésznő nemcsak azt a pillanatot osztotta meg, amikor férje felhúzza a kezére a gyűrűt, de a kulisszák mögé is betekintést engedett.

Salma Hayek az esküvőjén
Salma Hayek a bevonulása előtt
Forrás: Instagram

A színésznő kétszer is nemet mondott Pinault lánykérésére, mire harmadszorra elfogadta volna a gyűrűt. Bár ezzel a házasságra is igent mondott, az esküvőjére úgy kellett elrángatni. "Egyszerűen elvittek a bíróságra. A szüleim, a bátyám mind összefogtak ellenem. Rettegtem a házasságtól" - mondta a színésznő.

Minden idők legdrágább esküvői ruhái: Serena Williams 1 milliárdnál is többet költött

A világhírű sztárok esküvői mindig inspirálóak és lenyűgözőek voltak, különösen az általuk viselt ruhák. Mivel szinte az egész világ figyelemmel kíséri a nagy eseményt, mindent megtesznek azért, hogy ezen a különleges napon a legjobban nézzenek ki. Természetesen a menyasszonyoknak az a fontos, hogy pompázzanak az általuk viselt ruhában, ez pedig bizony azt jelenti, hogy nem sajnálják rá a pénzt. Íme, minden idők legdrágább esküvői ruhái.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.