Harry hercegék húzásán a királyi család már csak forgatja a szemét

Harry herceg és Meghan Markle
AFP
Meghan Markle királyi család Harry herceg
A királyi család "forgatta a szemét", miután Harry herceg és Meghan Markle bejelentették, hova fognak utazni.

Harry herceg hamarosan Londonba utazik, hogy részt vegyen az Invictus Games 10. évfordulós szertartásán a Szent Pál katedrálisban, és az mostanra már szinte biztos, hogy felesége és gyerekei nem tartanak vele ezúttal sem. Meghan Markle régóta nem tette be a lábát az Egyesült Királyságba, és bár sokáig volt rá esély, hogy ezúttal kivételt tesz, látogatására mégsem fog sor kerülni, állítólag azért, mert nem érzi magát ott biztonságban. 

Miután azonban bejelentették, hogy hova fognak együtt ellátogatni, a királyi család csak a "szemét tudta forgatni". Harry herceg és Meghan Markle májusban Nigériába látogatnak, hogy az Invictus játékokról tárgyaljanak, de egy királyi szakértő azt állította, hogy ez egy kísérlet arra, hogy "felülmúlják" a királyi családot. Egy királyi szakértő elmondta, szerinte miért is látogatnak el Nigériába. 

"Papíron az Invictus Játékok 10 éves évfordulóját próbálják megünnepelni, de lássuk be, a valódi ok az, hogy tartalomra van szükségük

 a Netflix számára, kvázi királyi családtagokként akarnak megjelenni, turnékat akarnak folytatni, mintha még mindig a királyi család tagjai lennének" - mondta Charlotte Griffiths.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.