Katalin hercegné családjától retteg Harry herceg és Meghan: nagy dologra készülnek

Forrás: -- -
Carole Middleton királyi család Meghan Markle könyv Harry herceg
Egy királyi bennfentes állítása szerint hamarosan visszacsap a királyi család Harrynek és Meghannek. Katalin hercegné családja úgy döntött, hogy nem tűr tovább csendben, könyvet írnak az igazságról.

Gary Goldsmith, aki Katalin hercegnő édesanyjának, Carole Middletonnak a testvére, úgy döntött, hogy nem hallgat tovább, reagál Meghan és Harry vádjaira. A nő egy könyvet tervez kiadni, amelyben leleplezi a családról állított hazugságokra és felfedi az igazságot Harry herceg házasságáról.

Katalin hercegné családja könyvben tálalna ki Harry és Meghan kapcsolatáról: retteg a házaspár Forrás: --

„Amikor Harry megírta a könyvét, a kiadója abban bízott, hogy Vilmos nem nem fog reagálni rá, a protokoll szerint egy leendő királynak nem illik ilyet tennie. Arra azonban végképp nem számítottak, hogy Katalin családja töri majd meg a csendet. Meghannek és Harrynek egyáltalán nem tetszik a könyv gondolata, szó szerint rettegnek a megjelenésétől" - állítja a bennfentes az Expressnek.

Harry herceg könyvét szinte elkapkodták a boltokból a megjelenés után. Emberek milliói akarták tudni, mi zajlik a királyi családban. Ez nem is csoda, már a beharangozók hatalmas visszhangot keltettek; a herceg az apját, III. Károly királyt és a testvérét is eláztatta. Az eladások alapján a Tartalék hamar a sikerlisták élére került minden országban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.