Tóth Gabi elmondta, hogy mit gondol a negatív kommentekről

Tóth Gabi vélemény komment Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi hosszú idő után ismét válaszolt a rajongók kérdésére Instagram oldalán. Az énekesnőt számos témában faggatták, de volt egy olyan téma, amivel Gabi hosszasan foglalkozott.

Tóth Gabi egyik követője tette fel a végzetes kérdést az énekesnő közösségi oldalán: "Hogy viseled a negatív kommenteket?"

"Immunissá váltam rá, mert mindig ugyanazt írják, és ezeket nagyjából tizenhét éve kapom" - kezdte az énekesnő, majd hozzátette: "A kommentelők nagyrésze, aki ilyen stílusban ír, valamilyen médium megvezeti. Elhiszik, amit olvasnak, hergelve vannak. Én inkább jobban a médiumokra neheztelek emiatt. Az van, hogy aki nem ismer, azt, amit leírnak rólam, simán elhiheti. Miért ne hinné el? Ha írja a nagy újság, az biztos úgy van. A nagy követőtáború embereket, akik valamilyen formában hatnak a közönségükre, elkezdik elhitelteleníteni. Tökmindegy, hogy énekes, vagy bármi vagy"- vallotta be őszintén Tóth Gabi.

Tóth Gabit az orosz-ukrán háború történései is megviselték, sok minden átértékelődött benne, menekülteknek is segített.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.