„Soha nem hagyom magára” – így nyilatkozott Schumiról egy jó barátja

Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Mark Thompson -
barát Forma-1 Jean Todt Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jean Todt igaz barátja Michael Schumachernek a mai napig. Minden hónapban meglátogatja az egykori pilótát, és ezen nem is tervez változtatni.

A Ferrarinál jó pár évet együtt dolgozott Michael Schumacherrel Jean Todt, és igazi jó barátság alakult ki a két férfi között. A korábbi csapatfőnök a történtek ellenére is kitart barátja mellett, soha nem hagyná el őt.

Michael Schumachert rendszeresen látogatja régi barátja. Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Mark Thompson

„Havonta legalább kétszer meglátogatom Michaelt. Soha sem hagyom magára. Sok mindent megéltem vele, Corinnával és a családjával. Amit együtt megtapasztaltunk, az mindig a miénk lesz, és ez így is marad" – mondta Corriere della Serának Todt, aki arról továbbra sem beszélt, milyen állapotban van a pilóta. Tavaly annyit árult el, hogy Schumi továbbra még mindig harcol, és arról is beszélt, a kommunikáció nem ugyanolyan köztük, mint régen volt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.