Hátborzongató: erre kérte Diana hercegnő fiait, Harryt és Vilmost a halála előtt

Forrás: AFP/Johnny Eggitt -
halál Diana hercegné Vilmos herceg kérés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mit kért Diana hercegnő halála előtt imádott fiaitól. A történtek fényében kissé olyan, mintha érezte volna, óriási baj fog történni.

Harry és Vilmos még csak 13, illetve 15 évesek voltak, amikor édesanyjuk elhunyt. Bár a tragédia sok-sok évvel ezelőtt történt, a mai napig rengeteg hír szól Dianaról, és sokan még mindig azt találgatják, hogy történhetett a baleset.

A hercegné egykori legjobb barátnője Simone Simmons most elárulta, mit kért Diana a fiaitól.

Ezután a fiúk megígérték, hogy így lesz, majd anyjuk nyakába borultak. Amikor Diana elhunyt, Vilmos és Harry imádták egymást, így kissé olyan, mintha Diana érezte volna, hogy történni fog vele valami, és a fiúk idővel eltávolodnak majd egymástól.

Ismeretes, hogy Meghan és Harry finoman szólva maguk ellen fordították a családot,és nagyon úgy fest, hogy kislányuk érkezése sem elég ahhoz, hogy a család megbocsássa kihágásaikat. Július elsején, Diana születésének 60. évfordulóján avatják fel a hercegnő szobrát, ahol Vilmosnak és Harrynek mindenképp találkoznia kell egymással.

Forrás: AFP/Johnny Eggitt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.