David Beckham Anglia harry kane foci vb 2018 Katie Goodland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham, aki korábban szintén játszott Anglia színeiben világbajnokságon, nem mindennapi fotót tett közzé a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdetén. Egy gyermekkori képet töltött fel Instagramjára a válogatott jelenlegi legnagyobb sztárjáról, Harry Kane-ről, de ez még nem minden.

Nincsenek véletlenek!

Az angol válogatott jelenlegi és korábbi csapatkapitánya, Harry Kane és David Beckham 2005-ben, vagyis 13 évvel ezelőtt találkoztak, amikor a Tottenham csatára még csak 12 éves volt:

A kép további érdekessége, hogy a Beckham mellett álló kislány nem más, mint Katie Goodland, aki mára Kane párja, és kislánya, Ivy Jane Kane anyukája.

A kép eredetije Forrás: The Sun

Gyerekkoruk óta szeretik egymást

Korábbi cikkünkbe, melyben csokorba szedtük a foci vb legeredményesebb focistáit és a barátnőiket, természetesen Harry és Katie is bekerültek. Akkor azt írtuk róluk, hogy már egészen a középiskola óta alkotnak egy párt. Kitértünk arra is, hogy a góllövőlistát vezető sztár kedvese egyébként fitneszoktatóként tevékenykedik, és sporttudományi diplomával rendelkezik.

Harry Kane és Katie Goodland így festenek most Forrás: Getty Images

Anglia kedden este 20:00 órakor lép pályára Shakira kedvenc csapata, Kolumbia ellen. A cél a legjobb nyolc közé jutás lesz.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.