Sztárban sztár: Gesztesi Károly esett ki az elődöntőben

TV2 Sztárban sztár Gesztesi Károly elődöntő kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár elérkezett a végéhez, az ország házibulijának elődöntője vasárnap lezárult, és így kialakult a döntős csapat. Valakinek ehhez azonban távoznia kellett, ő éppen a végső megmérettetés előtt esett ki a versenyből. 

A Sztárban sztár elődöntőjében mindenki két produkciót adott elő, hatalmas átváltozásokat láthattunk a vasárnapi show-ban. Sajnos azonban hiába a kétszeres munka, most is távoznia kellett egy versenyzőnek, ráadásul a győzelem kapujában. Végül Gesztesi Károly volt az, aki kiesett, ő nem gyűjtött elég pontot a nézőktől és a zsűritől a továbbjutáshoz.

Sári Évi, Völgyesi Gabi, Tolvai Reni és Freddie küzdhetnek meg a döntőben december 16-án, ez a felállás pedig egyedülálló a műsor eddigi történetét nézve: még nem volt ugyanis olyan, hogy az Év legsokoldalúbb előadója címre három nő is esélyessé válhatott az utolsó adásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.