Botrány: Meghan Markle sógornőjét letartóztatták

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
Sussex hercegnéje Thomas Markle rendőrség Meghan Markle börtön család Darlene Blout botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét viharfelhők gyülekeznek Meghan Markle családja körül. Bátyja, Thomas Markle menyasszonya, Darlene Blout ugyanis a rendőrségen töltött egy éjszakát családon belüli erőszak miatt. 

A 37 éves Darlene Blout miatt kellett rendőrt hívni Oregon államban, a nő történetesen Sussex újdonsült hercegnéje, Meghan Markle bátyjának menyasszonya - írta a The Sun.

A nőt családon belüli erőszak miatt vitték be a rendőrök a Josephine megyei börtönbe, elfajult ugyanis egy vitája Thomas Markle-lel. Egy éjszakát töltött ott, ám az incidens nem zárult le ennyivel. Visszaesőként kezelik, komolyabb büntetésre számíthat.

Nem tudni, hogy a hercegi pár mit szól a botrányhoz Forrás: AFP/Arthur Edwards

Nem ez az első botrány a hercegné családjában, hiszen nővére, Samantha most a Big Brotherben szerepel majd, de azt is rebesgették már, hogy apja szívműtéte is csak hazugság volt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.