Harry herceg tanulhat Vilmos eksüvő előtti nagy hibájából: ezt rontotta el a herceg

Forrás: AFP/Justin Tallis -
esküvő Vilmos herceg Harry herceg hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg hatalmas hibát követett el a saját esküvője előtt, reméljük Harry herceg tanul ebből a baklövésből, és nem követi el ő is.

Már csupán egy hét van hátra Harry és Meghan Markle esküvőjéig, valószínűleg egyetlen szabad perce sincs a fiatal párnak. Arra azonban mindenképpen szakítania kell időt Harrynek, hogy kikérdezze bátyját az esküvő előtti felkészülésről, így ő elkerülheti azt a hibát, amit Vilmos elkövetett: ő csak fél órát aludt a nagy napot megelőző este.

Harry jobban teszi, ha kikérdezi Vilmost Forrás: AFP/Justin Tallis

Na, nem azért, mert hajnalig mulatott, hanem azért, mert nem bírt aludni az utcán őket éljenző tömegektől, ráadásul természetesen ő is stresszelt amiatt, hogy minden tökéletes legyen, így azonban az esküvője napján hulla fáradt volt. Harryvel ez nem fordulhat elő, reméljük ő beszerez egy füldugót, hogy nyugodtan pihenhessen.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.