Kate Middleton hennafestést kapott kézfejére Sunderlandben (Videó)

Kate Middleton henna Katalin hercegné Vilmos herceg tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton és Vilmos herceg a várandós hercegné gömbölyödő pocakja ellenére is rengeteg programon vesz részt. Most egy pillanatra azt hittük, megszegte a királyi család szabályait és tetováltatott, azonban csak egy hennafestés díszeleg kezén, a mű elkészültéről pedig videó is került fel a netre.

A királyi család szigorú szabályokat állít fel, amelyket tagjainak be is kell tartani. Egy pillanatra már azt hitték a szemfüles rajongók, hogy Katalin hercegné esetleg megszegte az egyiket, hiszen egy kis mintát fedeztek fel egyik kézfején. A történet valódi háttere azonban nem meg ilyen meghökkentő. Katalin ugyanis egyik útjuk során, Sunderlandben hennafestést készíttetett kézfejére, ami 1-2 héten belül lekopik -írja a news.com.

Apró kis minta díszíti Katalin hercegné kezét Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ahogy korábban mi is megírtuk, a hercegné gömbölyödő pocakja ellenére igen aktív, egy híd avatásán is részt vettek férjével, Vilmos herceggel. Itt kapták lencsevégre kezén a kis mintával. A henna születéséről pedig videó is készült.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.