Sabine Kehm mesélt Michael Schumacher balesetéről

Forrás: DPPI media/Francois Flamand -
Michael Schumacher baleset menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sabine Kehm, Schumacher egykori menedzsere mesélt a balesetet követő pillanatokról. Meghökkentő részletek kerültek napvilágra.

A menedzser elárulta, hogy éppen a családjával ünnepelték a karácsonyt, amikor értesült az autóversenyző tragédiájáról. Azonnal a kórházba indult, és igyekezett távol tartani az újságírókat a sztár családjától.

Elárulta, hogy volt olyan is, aki

papnak öltözve próbált közel kerülni a tűzhöz,

szaftos információk reményében. Sabine Kehm azt is mondta, hogy mivel Michael az életének egy részét a nyilvánosság előtt élte, érthető, hogy a rajongói tudni akarták mi történt vele.

Egykori menedzsere mesélt Michael balesetének körülményeiről Forrás: DPPI media/Francois Flamand

Ezért közölték a baleset bizonyos körülményeit a nyilvánossággal, de azt is elárulta, hogy Schumacher mindig erőteljes határvonalat húzott abban, hogy mennyire engedi be a médiát a magánéletébe, ezért úgy érezték, hogy meg kell óvni a család nyugalmát is.

"Az ő érdekében döntöttünk úgy, hogy a magánszféráját megőrizzük, és nem teregetünk ki mindent a nyilvánosság elé. A családjának joga van ahhoz, hogy erről maga dönthessen"írta meg a SportBuzzer.

Állítják: Michael Schumacher jobban van, és szavakat suttog

A washingtoni székhelyű Christian Post szerint az egykori Forma-1-es pilóta hamarosan nyilvánosság elé állhat. Nem kevesebbet állítanak, mint hogy a tragikus balesetet szenvedett legenda jobban van, mi több, már szavakat is suttog. Olvass tovább itt...
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.