Így néz ki Ryan Gosling és Eva Mendes kislánya, Esmeralda - Fotó!

Ryan Gosling Esmeralda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevésszer mutatkozik nyilvánosság előtt családjával Ryan Gosling, de a szemfüles paparazziknak köszönhetően most láthatunk néhány képet róla és elképesztően cuki kislányáról, Esmeraldáról.

Ryan Gosling nem teszi kirakatba a családját, rendkívül ritka az olyan alkalom, amikor a nyilvánosság előtt mutatkozik velük. Hivatalos rendezvényeken eddig talán még soha nem is láthattuk együtt a családot, a róluk készült képeket csak a lesifotósoknak köszönhetjük, akik nemrég ismét készítettek róluk egy sorozatot.

Ryan Sosling és Esmeralda Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Enigmaphotoinc / Mega

Ugyan nem a teljes famíliáról, csupán Ryan Goslingról és az ő elképesztően cuki kislányáról, Esmeraldáról. Apa-lánya vásárlás után kapták lencsevégre az édes párost, Esmeraldától és Ryan Goslingtól is olvadozhatunk! Eva Mendes ezúttal is távol maradt, őt talán a gyerekeinél is ritkábban láthatjuk, egyetlen eseményre sem kíséri el férjét.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.