Ryan Gosling Eva Mendes Oscar 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Gosling idén is kedvese nélkül jelent meg az Oscar-gálán, de eddig senki sem tudta, hogy Eva Mendes miért kerüli ennyire a reflektorfényt. Most elárulta az okát...

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Ryan Gosling idén is felesége nélkül kényszerült megjelenni az Oscar-díjátadón, pedig eredetileg arról szóltak a hírek, hogy 2017-ben gyermekei édesanyával fog végigvonulni a vörös szőnyegen.

Ehhez képest Gosling egy szőke, dúskeblű hölggyel mutatkozott a gálán, ám azt eddig senki sem tudta, Eva miért kerüli ennyire a nyilvánosságot és a szereplést...

Ezért nem jelent meg Eva Mendes az Oscar-gálán Forrás: AFP/Angela Weiss

"Lehet, hogy az emberek ezt nehezen képzelik el rólam, de én nagyon szeretek otthon lenni. Ha választhatok a vörösszőnyeg és a gyermekeim között, akkor én sokkal szívesebben vagyok velük, mint a reflektorfényben" - magyarázta Eva.

Második gyermekük még 1 éves sincs, de a sztáranyuka már most visszanyerte egykori bomba alakját. Állítása szerint a második szülést követően ez már kicsit nehezebb volt, de a gyerekek segítenek abban, hogy a mama mozgásban legyen.

"Folyamatosan rohangálok a gyerekek után. Nem telik el úgy 5 perc, hogy egy helyben ülnék" - írta meg a DailyMail.

Nyílt levél Eva Mendesnek, amiért nem jelent meg az Oscaron

"Te, aki végighakniztad az elmúlt 15 évet azzal, hogy te vagy a tuti csaj, a szexi, kubai–amerikai díva, a dús keblű, nyitott szájú szexistennő a Cindy Crawford-os szépségpöttyel a bal orcádon. Te, aki anyaszült meztelen jelenetet vállaltál a Kiképzésben, és pornósztárokat megszégyenítő önfeledtséggel maszturbáltál Az éjszaka uraiban Joaquin Phoenixnek, pont te idegenkedsz a nyilvános megjelenésektől, a gálaestektől, a díjkiosztóktól és az Oscartól? Remélem, nem haragszol, ha azt mondom, hogy a pofám leszakad..." A levél további része itt érhető el.
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.