Sváby András is visszatér a képernyőre? Állítják, az ATV-hez igazol

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
ATV TV2 Sváby András Napló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby Andrást 10 évvel ezelőtt menesztették a TV2-től, addig a Napló című műsor arca volt. Azóta távol tartotta magát a képernyőtől, de úgy tűnik, hogy most visszatérhet. Állítólag az ATV-hez igazol.

Ez a nagy visszatérések éve: Jakupcsek 8 év után tűnik fel ismét saját műsorral a TV2 képernyőjén, de nem ő az egyetlen, akiről azt pletykálják, hogy visszatér a televíziózáshoz. Állítólag a TV2 menesztett műsorvezetője, Kárász Róbert is tárgyalásokat folytat az ATV-vel egy műsorról, és most újabb nagy tévésről beszélik azt, hogy visszatér.

Sváby András is visszatér? Forrás: MTI/Nándorfi Máté

Sváby András 10 évvel ezelőtt távozott a TV2-től. A csatornánál sokáig a Napló című műsort vezette, de vetélkedőnek is volt házigazdája. A menesztése után vállalkozásait igazgatta, nem láthattuk képernyőn, de

állítólag most ő is tárgyalásokat folytat egy csatornával, mégpedig az ATV-vel.

A Bors egy informátorukra hivatkozva azt írja, hogy márciustól egy reggeli műsort fog vezetni Sváby András Bombera Krisztiával, melynek a másik műsorvezető párosa Kárász Róbert és Krug Emília lesz.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.