Kiderült Katalin hobbija: imád színezni a hercegnő

színezés Katalin hercegné News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőről csak annyit tudunk, hogy stílusosan öltözik, rengeteg kötelezettsége van, miközben neveli gyermekeit. Most azonban kiderült, mivel kapcsolódik ki mindenki kedvenc hercegnője. 

Johanna Basford a napokban tudta meg, hogy bizony nem akárki rajong a munkásságáért: Katalin hercegnő is ott van a többmillió imádója között. Az asszony felnőtteknek készít kifestőket, amik olyannyira népszerűek, hogy az Amazon bestsellerlistáit heteken át vezették. Rajzait, felnőtteknek szánt kifestőit milliók imádják: első kötete, a Titkos kert már itthon is kapható.

Katalin hercegnő Forrás: AFP/Justin Tallis

Johanna onnan tudta meg, hogy Katalin is a kifestőkönyvek szerelmese, hogy egy rendezvényen

a Buckingham palotában találkozott Vilmos herceggel, aki elmesélte neki, mennyire odavan munkásságáért a felesége.

A Skóciában élő Basford a Press Association-nek büszkélkedett el azzal, hogy Vilmos herceg elmondta, Katalin imádja a Titkos kertet, és ez nagyon jól esik neki. A könyvből egyébként több, mint egymillió példány kelt el világszerte.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.