Hosszú Katinka: "Sokan kritizálják mostanában a kapcsolatunkat"

Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Enes Kanli -
úszónő riói olimpia Hosszú Katinka Shane Tusup RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A döntő után az olimpikon úszónő az Origo kérdésére arról is mesélt, hogy edzője-férje, Shane Tusup mindennap szerelmet vall neki.

Hosszú Katinkának korábban még vb-érme sem volt 100 háton, a riói olimpia döntőjében - a második 50 méteren bemutatott, hihetetlen úszásával - mégis első tudott lenni. Az Iron Ladynek ezzel már két aranyérme van Rióban. A portál megkérdezte Katinkát, hogy mit szólt Shane nyilvánosan megírt szerelmes leveléhez. A sportoló őszintén beszélt az érzéseiről.

Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Enes Kanli

"Nagyon jólesett, de nekem ezt mindennap elmondja.

Panaszkodott, hogy senki nem kérdezte meg tőle sem a sajtótájékoztatón, sem máshol, hogy mit érez irántam, ezért úgy gondolta, hogy szeretne erről pár szót írni. Sokan kritizálják mostanában a kapcsolatunkat, ami számomra nevetséges, akár kimondani is, hiszen senki nem ismeri a viszonyunkat, csak mi.

Szerintem kívülről elég nehéz egy kapcsolatot kritizálni. Mi nagyon-nagyon boldogok vagyunk, és imádok Shane-nel együtt dolgozni. Ha ő nem lenne mellettem, most nem lenne itt ez a két arany, és rengeteg más cím és világcsúcs sem, ami az elmúlt négy évben összejött."

Shane Tusup: "Elmegy a hangom, vért köpök, de megéri"

Hosszú Katinka megszerezte a második aranyérmét, férje örömittasan fogadta az elsöprő sikereket. Ünneplésre azonban még nincs idő, koncentrálni kell a következő versenyszámokra! Shane Tusup őszinte interjúban mesél az eredményekről és érzéseiről.
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.