Pippa Middleton most aztán tényleg nyeregben érezheti magát

Forrás: AFP/Miguel Medina -
Pippa Middleton Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi paradicsomba: dúskálhat majd az anyai javakban, ugyanakkor Katalinnal ellentétben megteheti, hogy biciklire pattan London belvásorsában, testőrök és villódzó vakuk nélkül.

Mint arról beszámoltunk, míg Katalin hercegné dúskál a házasságával kéz a kézben járó kiváltságokban,

van amit ő sem tehet meg.

Például nem pattanhat biciklire, és száguldozhat önfeledten az utakon, ellentétben a húgával. Pippát ugyanis nem kötik a szabályok, eljegyzésének köszönhetően pedig - ha volt egyáltalán -

egy életre megoldódott minden anyagi problémája.

Az újdonsült menyasszony a minap teljesen hétköznapi szerelésben, sisakkal a fején rótta London utcáit. A vagány nő hírében álló Pippa még attól sem riadt vissza, hogy midezt egy magassarkú cipően tegye, amiért külön gratulálunk, ugyanis tapasztalatból tudjuk, hogy a bicaj és a magassarkú együtt veszélyes kombináció.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Pippa jövendőbelije egyébként nem is akárki! James Matthews ugyanis az egyik legjobban jövedelmező befektetési cég ügyvezető-igazgatója, akinek a vagyona közel százmilliárd forintra tehető és ez az évek során minden bizonnyal csak növekedni fog.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.