Erzsébet királynő Katalin hercegné Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos veszekedéseitől hangos a Kensigton-palota, a hercegné pedig állítólag egyre elkeseredettebb: nagyon fél, hogy anyósa, Diana sorsára jut. Sajtóértesülések szerint úgy döntött, egy időre eltűnik a nyilvánosság elől. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Katalin hercegné és Vilmos között egyre mélyebb szakadék tátong. Vilmost pedig az utóbbi időben hol munkatársával, a szexi doktornővel boronálták össze, hol pedig arról cikkeztek a lapok, hogy még mindig nem hunytak ki az érzései első szerelme iránt.

Forrás: AFP

Nem csoda hát, hogy Katalin hercegné teljesen padlóra került. Közeli ismerősök szerint attól retteg, hogy Diana sorsára jut, és Vilmossal való házasságuk úgy végzi, mint a herceg szüleié - írja a celebritylaundry.com. A lap információi szerint Katalin állítólag amúgy is mindig Dianával hasonlítgatja össze magát, retteg attól, hogy nem tud olyan jó hercegné lenne, mint annak idején Vilmos anyja.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.