Leonardo Dicaprio ikertestvére is lehetne egy svéd fiú - Fotó!

Forrás: Instagram/konradannerud -
fotó tinédzser Leonardo DiCaprio Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Konrad Annerud Instagram képei láttán leesett az állunk. A fiatal fiú szinte a megszólalásig hasonlít a tinédzser kori világsztárra.

Konrad jelenleg pultosként dolgozik, és a munkája során igen sokszor szeretnének vele közös fotót készíteni, bár nem azért, mert olyan jól keveri a koktélokat. A svéd fiú kiköpött mása a húszas éveiben járó Dicaprionak, és ezt miden nap megkapja a járókelőktől. - írja a Metro.

Konrad Annerud Forrás: Instagram/konradannerud

"Néha idegesítő, amikor Leónak hívnak a rendes nevem helyett. Bár nem tagadom jó érzés rá hasonlítani, mármint azért, mert elég jóképű. Nemrég Olaszországban nyaraltam, és amíg ott voltunk leborotváltam a hajam. A strandra kiérve azonban elszabadul a káosz, és mindenki azt kezdte el kiabálni, hogy Leo, Leo.. A végén persze kiderült, hogy nem ő vagyok, de néha sok tud lenni ez az egész felhajtás" - nyilatkozta a fiú, akit biztosan nem utoljára láthattunk a magazinok címlapján az egyedi adottsága miatt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.