Különleges kis tehetségek Az ének iskolájában: Az osztályelső Horváth Alexandra lett

Forrás: TV2 -
Caramel Hajós András TV2 tehetséggondozás Underground Az ének iskolája Ördög Nóra Szulák Andrea Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermek tehetséggondozó ötödik adásában, három különc diák produkcióján akadt meg a szemünk. Az biztos, hogy a jövő amorózója, és underground énekesnői már megvannak.

Nagy volt az izgalom, Az ének iskolája anyák napi műsorában, ahol minden nebuló színpadra lépett. A meghatódás helyett, nálunk most azok a produkciók okoztak meglepetést, amelyek kicsit kilógtak a sorból.

Forrás: TV2

Nagy Bogi, már most saját stílussal rendelkező kis énekesnő, aki bármelyik underground színpadon megállná a helyét. A francia „Voyage voyage" című dal nagyon jól állt a kislánynak. Produkciójával elringatott minket, és napsugaras hangulatot varázsolt a színpadra. „Nagyon csíplek, mert neked már most van egy saját egyéniséged" – mondta Szulák Andrea, akitől Caramel vett át a szót. „Csak ülök, és nagyon büszkének érzem magam, rengeteget fejlődtél, utánozhatatlan a stílusod" – mondta a lány tanára.

Forrás: TV2

Nagy Juli, Cyndi Lauper „Girls Just Want To Have Fun" dalával csalt mosolyt az arcunkra. A kislány olyan laza volt a színpadon, mint egy vérprofi sokat tapasztalt énekes. Dinamikus előadásával, nálunk az ő produkciója csillagos ötöst ért. Igazi csajos cukiskodós dalt láttunk, amivel a tanár kar is maximálisan elégedett volt. „Nem gondoltam, hogy ebből a retro gumikacsa nótából, ilyen jópofa dalt csinálsz" – mondta Szulák Andrea, Hajós András pedig rávágta: „Színésznőként is megmutatkoztál és pont az, a számomra ellenszenves érzés tűnt el a dalból, amitől az eredeti előadó előadásában kirázott a hideg."

Forrás: TV2

A kis amorózó, De Re Attila Luigi már az első énekhangok után lenyűgözött minket laza előadásmódjával. Pár év és biztos, hogy a női szíveket ostromolja majd a fiú, akiben olasz vér csörgedezik. Luigi azt is elárult, dalát anyák napja alkalmából, édesanyjának küldi, remélve, hogy a produkció láttán anyukája, megbocsátja neki a csínytevéseit. A terv bejött a zsűri és anyuka is elégedett volt a kis csibésszel.

Forrás: TV2

Az osztályelső immáron másodszorra, Horváth Alexandra lett, aki ezúttal magasabbra tette a lécet és önmagát túlszárnyalva énekelt. A produkció közben egy igazi dívát láthattunk, és amikor az utolsó dallam is elhallgatott, újra egy kislány állt a színpadon. „Olyan mintha az egész korosztályodért énekelnél, jelezve, hogy ti még tudtok és akartok is tenni a világért" – mondta Caramel. A kislányra tanára, Szandi nagyon büszke volt „Még az arcmimikádon is látszott, hogy mennyire átéled a dalt, teljesen belekerültél az előadásba."

A félévi vizsga, második helyezettjei holtversenyben: Nagy Bogi, Varga Norbi és Varga Dávid lettek, a harmadig helyezett pedig Lentulay Krisztián lett.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.