Nem lett magyar győztese a Grammy-díj-átadónak – Íme, a nyertesek!

nyertes győztes Pharrell Williams Katy Perry Kanye West Paul McCartney Sam Smith Grammy 2015 Taylor Swift Ariana Grande Beyoncé Rihanna Iggy Azalea Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az est legnagyobb ünnepeltje Sam Smith volt: a négy legfontosabb kategóriából háromban ő győzedelmeskedett. Taylor Swift hoppon maradt, Antal Nimród Metallica-koncertfilmje sem nyert a legjobb zenés film kategóriában.

Túl vagyunk az 57. Grammy-díj-átadón, amelynek legnagyobb győztesének a mindössze 22 éves Sam Smith bizonyult – tudósít a quart.hu. A brit tehetség négy fő címet is bezsebelhetett, míg Beyoncé és Pharrell Williams három-három Grammy-díjjal gazdagodott az este folyamán.

Sam Smith Forrás: AFP/Larry Busacca

A korábbi Grammy-átadók nagy nyertese, Taylor Swift, aki még csak nem is keresztezhette Katy Perry útját a gálán, most díj nélkül maradt, és bizony Iggy Azalea sem zsebelhetett be szobrocskát. Antal Nimród Metallica-koncertfilmjét a legjobb zenés film kategóriában jelölték, díjat azonban nem kapott.

Miley, van rajtad bugyi?

A Grammy előestéje is bővelkedett néhány felejthetetlen pillanatban - a részletekért kattints ide!

A gálán összesen 23 produkciót láthattak a nézők: a műsort az AC/DC indította legújabb számával, őt követte többek között Katy Perry, Ariana Grande, Miranda Lambert, Tom Jones, a habcsóknak öltözött Rihanna, Paul McCartney és Kanye West.

/1502/Ruhak201526143055

Az est lezárása is erősnek bizonyult: Beyoncé hihetetlen előadását John Legend és Common, Selma című film betétdala zárta. A 2015-ös Grammy-díjasok teljes listáját ide kattintva tekintheted meg.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.