ékszerész értékbecslés Katalin hercegnő Károly herceg Vilmos herceg Beyoncé eljegyzési gyűrű Diana hercegnő Michelle Obama zafír gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyűrű, amellyel még Károly herceg jegyezte el a néhai Diana hercegnőt, értékét Vashi Dominguez ékszerszakértő becsülte meg.

Akár egy finom bort vagy egy férfit, úgy a gyűrűket is az idő teszi még értékesebbé és zamatosabbá. Mint ahogy Katalin hercegnő eljegyzési gyűrűjét is, amelyet még a néhai Diana hercegnő ujjára húzta fel Károly herceg és örökölte tovább fia, Vilmos herceg.

Forrás: AFP/Stefan Postles

Mint kiderült, az akkor 28 ezer angol fontra (átszámítva körülbelül 10 millió forintra) becsült ékszer ma 300 ezer fontot (nagyjából 112 millió forintot) ér. A 14 darab gyémánttal és 12 karátos zafírral díszített gyűrű háromszor értékesebb, mint az Erzsébet királynő-féle eljegyzési gyűrű, amelyet cirka 100 ezer fontra becsülnek. A Vashi Dominguez ékszerszakértő által összeállított lista szerint mindkét gyűrű ott van a világ 20 leghíresebbjei közt, akik között olyanok is helyet kaptak, mint Beyoncé és Michelle Obama.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.