Tóth Gabi X-Faktor Szabó Ádám mentor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik egykori harmonikása Tóth Gabi szerint egy kicsit elveszett a színpadon a hangszere nélkül. Ám a mentor mégis bizalmat szavazott Szabó Ádámnak, mert óriási tehetségnek tartja, és biztos benne, hogy énekesként is megállja a helyét.

Hetekkel ezelőtt nagy port kavart Szabó Ádám X-Faktorban való feltűnése. A televíziónézők egy része úgy véli, a fiú már a Csillag születikben bizonyított. Ádám a Life.hu-nak arról beszélt, hogy a két műsor jelentősen különbözik egymástól, az X-Faktor sokkal komolyabb felkészülést kíván hétről hétre, ráadásul ő egy teljesen más műfajban szeretné most megmutatni magát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ahogy telik az idő, azt látom, egyre kevesebb a kétkedő, sőt, azt hiszem, a netes hozzászólások 90 százaléka pozitív hangvételű" - vélekedik Ádám, aki bevallotta, odavan mentoráért, Tóth Gabiért. "Annyira látszik rajta, hogy szívből csinálja, gördülékeny vele a munka, tudja, mit szeretne kihozni belőlünk, de teret ad a mi elképzeléseinknek is. Ráadásul ő keresztül ment már ezen, amin mi" - meséli a fiú, aki szoros időbeosztásukról is beszélt. "Énekórákra, táncórákra járunk, személyi edző is foglalkozik velünk, hogy az állóképességünk is jobb legyen" - sorolja Ádám, aki nem tagadja, izgul a szombati élő show miatt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.