halál SuperTv2 A Nagy Duett Király Linda tragédia sztár Szabó Győző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó pillanatokat élhettek át vasárnap A Nagy Duett nézői, amikor Szabó Győző legjobb barátja emlékére énekelt, aki tragikus körülmények közt hunyt el. A produkció végén Liptai Claudia is sírva fakadt, mert halott édesanyjára emlékeztette a megható produkció - tudta meg a Life.hu.

Szélsőséges érzelmek jellemezték A Nagy Duett vasárnapi adását, amelyben nem csak a nevetésé volt a főszerep. Minden duettpár két dalt adott elő ezen az estén is. Szabó Győző és Király Linda első produkciója, a Smile című dal szinte mindenki szemébe könnyeket csalt.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Maguk az előadók is meghatottan énekeltek. Nem véletlenül, hiszen mindkettejüknek nagyon fontos emlékeket idézett meg Nat King Cole Smile című legendás slágere. "A legjobb barátomra emlékszem ezzel a dallal, aki tragikus körülmények közt néhány éve meghalt egy autóbalesetben" - árulta el a színész, aki a színpadon, a produkció végén egy puszit is küldött barátjának az ég felé fordulva. Király Linda szemében is könnyek csillogtak a dal előadása közben és utána is, hiszen őt az édesanyja súlyos betegségére emlékeztette a nóta. Testvéreivel ezt a dalt énekelték az anyukájának, amikor a gyilkos kórral küzdött, hogy segítsék jobb kedvre deríteni.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, SuperTV2
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, SuperTV2

A túlcsorduló érzelmek nem hagyták hidegen a stúdióban jelen lévőket sem. Balázs Klári és Liptai Claudia is a könnyeivel küzdött a dal értékelésének pillanataiban. "Nekem az ilyen megható pillanatokban mindig édesanyám jut eszembe, aki nagyon hiányzik és akiről tudom, hogy nagyon büszke lenne a lányára és imádott unokájára is. Megindító volt látni Győző és Linda áradó érzelmeit is. Valóban úgy gondolom, hogy a zene egy csodálatos összekötő kapocs az életben."- árulta el a Life.hu-nak Claudia utalva arra, hogy ezen az estén kislánya, Gesztesi Panka is színpadra lépett.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.