2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

A sminkecseted koszosabb lehet, mint egy vécéülőke - sokkoló fotók

gomba szépségápolás baktérium smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden művelt szépségguru tudja, hogy a sminkeszközöket rendszeresen tisztítani kell, különben azok csökkent hatékonysága és bőrproblémák hada lehet a végeredmény.

Az Aventus Clinic nevű egészségügyi központ nemrég hajmeresztő fotókat tett közzé, melyeken a sminkeszközökön legtöbbször megtelepedő kórokozók tenyészetei szerepelnek.

Lehet, hogy alig hiszel a szemednek, de ezek alapján gyakran még egy vécéülőke is tisztábbnak számít, mint egy közepesen használt alapozóecset vagy szájfényapplikátor.

A klinika azzal az intelemmel osztotta meg a gyomorforgató felvételeket, hogy ugyan bizonyos mértékű szennyeződés általában még nem okoz komoly problémákat, azonban minél gyakrabban mossuk és fertőtlenítjuk a pipereeszközeinket, annál kevesebb baktérium és gomba vándorol át azokról a bőrre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.