Romantikus frizurák nyárvégi és őszi esküvőkre

esküvő frizura romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magunk mögött hagyjuk a forró nyári napokat, de az esküvői szezon egészen október végéig nem áll meg. Egyébiránt ezekre a későnyári, őszi esküvőkre a legjobb felöltözni, jöhetnek a hosszú ujjú ruhák és az elegáns overallok. De nemcsak a ruhánkkal, hanem egy szép sminkkel, sőt egy jól megválasztott frizuárával is ki tudunk tűnni, ha esküvőre vagyunk hivatalosak. Utóbbiak közül mutatjuk most meg a kedvenceinket! 
  • Stílusos szívecske

Ha szereted kibontva hordani a hajadat, de mégis vinnél bele valami izgalmas csavart, akkor ez a frizura neked való. Egyenes, de lazán hullámosított hajjal is nagyon jól mutat, ráadásul nem túl bonyolult, csak egy-egy tincset kell megfelelően hátratűzni, hogy a szívecske formát ki tudd alakítani.

  • Selyemkendővel kiegészítve

Imádjuk a selyemkendőket, mert sokféleképpen ki tudja egészíteni az öltözékekünket, de a frizuránkat is. Keress olyan kendőt, ami jól passzol az eseményre választott ruhádhoz, és dobd fel vele a copfodat vagy a kontyodat.

  • Fonott koszorú

Haladóbbaknak ajánlott, és némi gyakorlást fog igényelni, de aztán magadnak is könnyen el fogod tudni készíteni ezt a bohókásan elegáns koszorút, ami esküvőre is jó választás.

  • Félhosszú megoldások

Sokan azt gondolják, hogy félhosszú, vállig érő hajból nem lehet túl sok mindent kihozni. Ez a beauty-vlogger lány azonban rácáfol ezekre az előítéletekre. Hihetetlen, hogy mennyiféle különböző frizurát és stílust hoz ki a hajából, nézd csak!

5 + 1 természetes hajápoló termék a gyönyörű hajkoronáért

Ha fontos számodra, hogy ne vegyszerekkel szépülj, ha szeretnél olyan termékeket használni, amelyekért nem végeznek állatkísérleteket, és amelyek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, illetve mesterséges illat- és színező anyagokat, akkor ezekért a natúr hajápolókért odáig leszel. Csillogó és dús hajkorona természetesen!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.