Így csinálj nappali sminkből partisminket

Forrás: giphy.com -
parti szépségápolás smink éjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony előfordul, hogy a szoros napirend és a sok tennivaló mellett az esti készülődésre nem jut elég idő. Ezért ha tudjuk, hogy este is programozni szeretnénk, érdemes már reggel egy tökéletes alapot készíteni. 

Az arctisztítás után hidratáld bőrödet a bőrtípusodnak megfelelően. Egységesítsd bőröd színét a kedvenc folyékony alapozóddal. Púderezd le a T-zónát. A friss tekintet érdekében a mozgó szemhéjadra satírozz egy kis bézs árnyalatú szemhéjpúdert, majd egy természetes hatású fekete szempillaspirállal nyisd ki a tekintetedet. Ajkadra tegyél egy élénk színű ajakrúzst, és máris tökéletes a megjelenésed, ráadásul ezt pillanatok alatt átalakíthatod a napi hajtás után partisminkre. Ehhez először is permetezz egy kis termálvizet az arcodra, majd hagyd, hogy megszáradjon.

Forrás: giphy.com

A frissítő permetnek köszönhetően a meglévő alapsmink olyan lesz, mintha most készítetted volna.

A szem alatti területet világosítsd ki a bőrszínednél egy-két árnyalattal világosabb korrektorral, majd szépen dolgozd össze a bőrszíneddel, és finoman púderezd le. A bézs szemhéjpúder mellé satírozz egy kis hidegbarna szemhéjpúdert. Vízvonaladat alul-felül fekete szemceruzával élénkítsd. Szempilláidat dúsító szempillaspirállal teheted titokzatosabbá.

Forrás: giphy.com

A még kifejezőbb tekintet eléréséhez élénkítsd a szemöldököd színét a hajtöved színével harmonizáló árnyalatú szemöldökceruzával, de ügyelj rá, hogy ne legyen rajzos, szépen fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Orcáidat élénkítsd egy barackos árnyalatú arcpirosítóval. Ajkad érzékiségét fokozd dinnye- vagy barackos árnyalatú ajakrúzzsal, ha imádod a csillogást, akkor az ajakrúzs helyett válassz vizesen csillogó, pigmentekben gazdag szájfényt.

Az üde és ragyogó bőrért – Arcápolási tippek nyárra!

Nyáron is nagyon fontos a körültekintő arcápolás a korosztálynak, valamint a bőrtípusnak megfelelően. Fogadd meg Larion Oscar tippjeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.