karácsony bauhaus2018 férfi ajándék pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak tipikus karácsonyi ajándék ötleteit – mint a zokni, alsónadrág, nyakkendő, notesz – idén hajítsd ki az ablakon. A következőkben olyan szuper tippeket adunk, amelyekkel valódi mosolyt csalhatsz a párod arcára. Érd el, hogy ezt a karácsonyt megemlegesse.

A tétlenséget nem bíró ezermesternek

Ő az, akinek szemében felcsillan a tűz, amikor bejelented, hogy valami elromlott otthon, és már hozza is a szerszámosdobozt készen akár a lehetetlenre is.

Hétvégéit gyakran a kertben, garázsban, alagsorban tölti, és megszállottan imád alkotni, bütykölni. Gyakran csak azért jár bútorboltokba, hogy inspirációt gyűjtsön, a kisebb-nagyobb felújítási munkák számára kihívást és nem plusz feladatot jelentenek.

Őt igazán meglepni valamilyen barkácseszközzel/-géppel lehet, amire szüksége lenne ugyan, de halogatja a megvételét. Hidd el, hobbija támogatásával te is nyersz, hiszen kiegyensúlyozottabb lesz a mindennapokban, sőt, emellett rengeteget is spóroltok az idő és a piszkos anyagiak tekintetében – hiszen csak a speciális „esetekhez” kell szakembert hívnotok.

Forrás: Life.hu, Shutterstock

1. Batman rozsdamentes acél utazó bögre, beststuff.hu, 4890 Ft 2. Black&Decker KG1202 – sarokcsiszoló 1200W, bauhaus.hu, 16 990 Ft3. Borosszett bambusz díszdobozba,n 4 részes, bareszkozok.hu, 10 410 Ft 4. Bosch easyimpact 540 – ütvefúró 550W, bauhaus.hu, 14 990 Ft5. Green Bay Packers pulóver, sportmania.hu, 21 990 Ft 6. Bosch PMF 1800 E – Oszcilláló multigép, bauhaus.hu, 18 990 Ft7. Casio Edifice EFR-526L-1AVUEF férfi karóra, karoracentrum.hu, 31 316 Ft 8. Ryobi R12DD-LL13S – akkus fúrócsavarozó 12V, bauhaus.hu, 26 990 Ft

A pasis estékre vágyónak

A férfiaknak is szükségük van időnként arra, hogy kiengedjék a gőzt. Adjunk teret, hogy hetente legalább egyszer összeülhessen a barátaival: megigyanak egy pohár minőségi italt vagy épp pókerezzenek – kizárólag játékzsetonokkal. Ezeken az estéken élvezze csak ki, hogy a különböző sportfogalmakat nem kell külön elmagyaráznia. Ehhez elegendő meglepned valamilyen jelzésértékű, ugyanakkor valóban használható ajándékkal – többlettartalmát egész biztosan extrán fogja értékelni.

A férfiaknak is szükségük van időnként arra, hogy kiengedjék a gőzt Forrás: Shutterstock

A munkáját 0–24 órában imádónak

A férfiak többsége karrierista, szerencsés esetben pedig szereti is a munkáját. Ennek a kettőnek a kombinációja gyakran eredményezi, hogy reggel korán indul dolgozni, és egy-egy nagyobb projekt kapcsán késő estig bent kell maradnia. Ameddig ezt képes kontrollálni, és a kapcsolatotok minősége sem látja kárát, addig próbáld ezeket az időszakait megkönnyíteni. Egy irodai lámpa, egy kávés bögre, egy különleges ébresztőóra tökéletes ajándék lehet a számára. Emellett pedig az együtt töltött szabadidőtöket töltsétek minél tartalmasabban.

A cikket támogatta a BAUHAUS Szakáruházak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.