A focilegenda, Rio Ferdinand 2,5 millió fonttal kevesebbért adná el a villáját

Forrás: AFP/Glyn Kirk -
Rio Ferdinand millió kastély Manchester United
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Manchester United egykori legendája mindenképpen szeretne új életet kezdeni egy új otthonban, ezért több mint 800 millió forintnak megfelelő fonttal csökkentette a kastélya eladási árát. 

Rio Ferdinand, a Manchester United legendája éveken keresztül egy gyönyörű angliai kastélyban élt a feleségével és a családjával. Csodálatos emlékeket szerzetek az otthonban, de a sportoló most szeretne túladni az ingatlanon. Három évvel ezelőtt ugyanis szeretett felesége elhunyt a mellrákkal folytatott rövid, de kemény küzdelem után.

Rio Ferdinand mindenképpen el akarja adni a kastélyát Forrás: AFP/Glyn Kirk


A fájdalmas gyászidőszak után azonban a focistának sikerült újra társat találnia, ezért szeretné eladni azt a kastélyt, ahol néhai feleségével és három gyermekükkel éltek. A 4,5 millió fontot érő villa azonban nem akart elkelni ennyiért, ezért előbb 3 millió fontra csökkentette az eladási árat, de mostanra már 2 millió fontért találhat új gazdára a kastély. Ez azt jelenti, hogy az eredeti értékének több mint felével olcsóbban adja az otthont, átszámítva körülbelül 870 millió forintot engedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.