Így kell feltenni a karácsonyi fényfüzért a fára

karácsony fa fényfüzér ünnep díszítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi előkészületek bizony sok energiát emésztenek fel, de ha így díszíted fel a fádat, akkor garantáltan spórolhatsz egy kis időt. 

A karácsonyi fényfüzért valószínűleg mindenki szépen körkörösen vezeti fel a fára, de attól, hogy sokan így járnak el, még nem biztos, hogy ez a helyes módja a díszítésnek. A legújabb trend szerint sokkal jobban járunk, ha inkább függőlegesen helyezzük fel a fényfüzért a tervező, Francesco Bilotto szerint is. Így a fa minden része szépen fog csillogni. Ráadásul leszedni is jóval könnyebb!

Nyerj az adventi koszorúddal! - karácsonyi nyereményjátékhttp://www.life.hu/otthon/20181203-nyerj-az-adventi-koszoruddal-karacsonyi-nyeremenyjatek.htmlVasárnap fellobbant az első gyertya lángja az adventi koszorúkon. Ezek lehetnek formabontók vagy épp tökéletesen hagyománytisztelők, a szépségük mégis abban rejlik, hogy kinek az asztalán állnak. Mi most a tiédre vagyunk kíváncsiak! OtthonOrigoFelújították a házat, amelyben a Reszkessetek, betörők!-et forgattákhttp://www.life.hu/otthon/20181204-felujitottak-a-hazat-amelyben-a-reszkessetek-betoroket-forgattak.htmlÉvekkel ezelőtt cserélt gazdát az a ház, amelyben a Reszkessetek, betörők! című filmet forgatták. OtthonAFPSzexért kínál kiadó szobát egy férfihttp://www.life.hu/otthon/20181204-szexert-kinal-kiado-szobat-egy-ferfi.htmlSzexért cserébe kínál albérletet hölgyek számára egy férfi. Otthon--Ebben a szállodában egész évben karácsony vanhttp://www.life.hu/otthon/20181130-ebben-a-szallodaban-egesz-evben-karacsony-van-egyesult-allamok.htmlNem számít, hogy melyik hónap van, a The Inn at Christmas Place szállodában mindig csodás ünnepi díszek várják a vendégeket. Pompásan feldíszített karácsonyfák, fényfüzérek hirdetik egész évben a szeretet ünnepének fontosságát. OtthonOrigoÍme, 7 dolog, ami koszosabb, mint a vécéülőkehttp://www.life.hu/otthon/20181201-ime-7-dolog-ami-koszosabb-mint-a-veceuloke.htmlA fürdőszoba és a WC tisztítására – jó esetben – mindenki nagy súlyt fektet, hiszen úgy érezzük, ezek a lakás legkoszosabb pontjai. Érdekes, hogy más tárgyakra azonban nem figyelünk annyira, így azok valójában jóval koszosabbak, mint a WC ülőkéje. Sokkoló, de a billentyűzet és a konyhai szivacs is hemzseg a baktériumoktól. Íme, azok a dolgok, amelyek koszosabbak a vécéülőkénél. OtthonOrigoLakásvásárláskor érdemes lehet a házszámra is odafigyelnihttp://www.life.hu/otthon/20181128-lakasvasarlaskor-erdemes-lehet-a-hazszamra-is-odafigyelni.htmlA feng shui tanai szerint nem mindegy, hogy milyen szám szerepel a kapunkon, ajtónkon. Mindegyik szám más életterületnek kedvezhet, vagy visszavetheti azt. A Távol-Keleten éppen ezért semmit nem bíznak a véletlenre. Mielőtt az új ingatlant vásárolni szándékozók megkötnék a szerződést, mindig ellenőrzik, hogy milyen energiákat közvetíthet nekik a kiszemelt otthon házszáma. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.