7 meglepően őrült ajándék 5000 forint alatt

karácsony meglepetés ajándék ötletek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ajándék akkor jó, ha kicsit őrült, igazán személyes, ugyanakkor valamiképp hasznos is. Ne szeméttel, egy újabb porfogóval lepjük meg szeretteinket, hanem olyasmivel, aminek örülnének, de talán eszükbe sem jutna venni maguknak.

Most tiéd lehet Christian Grey íróasztala vagy Anastasia egyik festménye

A szürke ötven árnyalata könyvek világsikere után a mozivásznat is meghódította Anastasia Steele és Christian Grey története. Három filmen át követhetjük végig az erotika, a szerelem és a luxus triumvirátusát, amelyekért milliók rajonganak még a mai napig is. Most lehetőséged van arra, hogy A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata filmek az otthonodban is kézzelfoghatóvá váljanak, méghozzá a bennük látható bútorok és kiegészítők megvásárlásával.

Merd bevállalni az őrületes ajándékokat!

Nem csak egy barátnak, havernak lehet vicces, vagy épp szokatlan ajándékot venni. Hidd el, mindenki vevő egy kis poénra, persze csak akkor, ha az nem túlzó, és rá van szabva az ajándékozottra. Ha érzed a határokat, úgy bátran vehetsz anyósodnak, főnöködnek is a most következő őrült ajándékok közül, hogy egy kis mosollyal, némi nevetéssel megfűszerezd a karácsonyukat.

1. Sellőpárna - shopforyou.hu 4990 Ft, 2. Flamingó hercegnőmamusz - crazyshop.hu 4990 Ft, 3. Kulcstartó házikó - giftio.com 4800 Ft, 4. RGB LED-izzó távirányítóval - faszacuccok.hu 3990 Ft, 5. Unikornisbögre sütitartóval - beststuff.hu 2990 Ft, 6. Minion só- és borsszóró - geekhub.hu 4990 Ft Forrás: Life.hu

Pár nagyszerűen használható ötlet

A bögre mindig remek ötlet. Könnyű megtalálni a megfelelőt, hiszen annyifélét lehet már kapni – hasznos, vicces, kedvencfilmes, szerelmes, barátságos... Egy újabb bögrének pedig mindig akad hely, hol a konyhában, hol az irodában.

Válassz a kedvence szerint. Egy kedvelt kultikus film, vagy épp egy kedvenc állat már remek kiindulóalap. Merj kilépni a másik komfortzónájából, ne a vártat, hanem a meglepőt vedd.

Ne rémisszen meg, ha egy párnak kell ajándékot választanod, kösd egybe, és vegyél valamit kettőjüknek, közösen. Ám ebbe is érdemes belecsempészned valamilyen érdekes csavart.

Sőt továbbmegyünk. Lepd meg magadat valamilyen jópofa és ötletes ajándékkal. Hiszen hol van az megírva, hogy csak másnak vásárolhatsz a karácsonyi forgatagban?

LED-es, hőre színváltó zuhanyfej - grandoshop.com 3490 Ft Forrás: grandoshop.com

Őrült, de nem felesleges ajándékokra fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.