Nem jöttek a végrehajtók Bíró Icához, nem került az utcára

Forrás: RTL Klub -
kilakoltatás Bíró Ica végrehajtó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen nyugodt éjszakája sincs Bíró Icának, ugyanis svájcifrank-alapú hitele miatt óriási tartozást halmozott fel és a kilakoltatástól retteg.

Bíró Ica is felvett annak idején svájcifrank-alapú hitelt, és ő is pórul járt. Hatalmas összeget kellene visszafizetnie, de már a sokszorosára nőtt törlesztőrészleteket sem tudta kigazdálkodni. Háromszintes budai otthonát így elárverezték a feje felől, és félő volt, hogy hamarosan, vagyis november 15-én kilakoltatják. A végrehajtók azonban nem érkeztek meg, így Icának egyelőre nem kell elhagynia a házát.

Bíró Ica egyelőre fellélegezhet Forrás: RTL Klub

Ahogy mondta a végrehajtó: Icuka, magát 15-e előtt, nyugodt lehet, hogy kitesszük családostul.

A Fókusz stábja által megkérdezett szakértő szerint minden devizahiteles reménykedhet, ezek a szerződések ugyanis arra tettek ígéretet, hogy a mindenkori forinthitel kamatánál olcsóbb lesz a hitel, ám a szerződésnek ez a pontja szerintük nem valósult meg.

Beköltöznek a szuperhősök a nappalidbahttp://www.life.hu/otthon/20181113-bekoltoznek-a-szuperhosok-a-nappalidba-marvel-es-dc.htmlA szuperhősök köre egyike azoknak a popkulturális értékeknek, amelyek időről időre visszavezetnek minket gyermeki énünkhöz. A képregényekben és filmekben megjelenő alakok mind a képzeletünkben megbúvó, rejtett erőt képviselik. Ez az erő az, amely olykor esendő, olykor rossz irányba fordul, gyakran hősies, de minden esetben kivételessé, különlegessé teszi a birtokosát. Van, aki nem szeretné ezt érezni saját otthonában? OtthonOrigoCsodás karácsonyi videót készített az IKEA, amelynek alapja egy rémisztő helyzethttp://www.life.hu/otthon/20181114-csodas-karacsonyi-videot-keszitett-az-ikea-melynek-alapja-egy-remiszto-helyzet.htmlAki már ragadt be liftbe, tudhatja, hogy ez nem egy kellemes helyzet. Idegenek összezárva, könnyű úgy érezni, hogy fogy a levegő, és az időérzékelés is csődöt mond, ha soká érkezik a segítség. Ebből a helyzetből varázsolt szívet melengető karácsonyi kisfilmet az IKEA. Otthon--Ilyen a Provence ihlette vidéki stílushttp://www.life.hu/otthon/20181113-provance-ihlette-francia-videki-stilus.htmlEgy francia vidéki stílusban kialakított otthonba belépve, a világ bármely pontján is legyen, olyan, mintha Provence-ban lennénk. Annyira könnyed és lélekmelengető ez a lakberendezési stílus, hogy csak imádni lehet. OtthonOrigoA fiúknak is lehet cool gyerekszobájukhttp://www.life.hu/otthon/20181112-a-fiuknak-is-lehet-vagany-gyerekszobajuk.htmlSokan hiszik, hogy a lányos szobákat jóval kreatívabban, ötletesebben és esztétikusabban lehet személyre szabni, mint egy fiúét. Nos, ebben bizony nagyot tévednek. Természetesen nehéz megtalálni azt a határt, amitől igazán fiús, netalán kisférfias lesz egy szoba, de nem lehetetlen. OtthonOrigoÍgy hűtsd le a palack bort pár perc alatthttp://www.life.hu/otthon/20181112-igy-hutsd-le-a-palack-bort-par-perc-alatt.htmlItt egy egyszerű trükk, amelynek segítségével perceken belül lehűthetsz egy palack bort. Otthon--A lovak szaga üldözte el Fridát Pintér Tibor otthonából http://www.life.hu/otthon/20181111-a-lovak-szaga-uldozte-el-rubos-fridat-pinter-tibor-otthonabol.htmlElőbb szétköltözött, majd szakított is egymással Pintér Tibor és Frida. Úgy tűnik, a színész lakáshelyzete volt az, ami megrontotta a kapcsolatukat. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.