A legbátrabb páros TV2 otthon Málta kastély lakosztály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő megpróbáltatásokon kellett átmennie A legbátrabb páros című műsor versenyzőinek. A feladatok után azonban egy csodás luxuskastélyban pihenhettek. 

Számos meglepetést és extrém helyzetet tartogat majd a ma induló, A legbátrabb páros című műsor. A sztárpárok már meséltek is az őket ért viszontagságaikról. Tóth Andipéldául pénikrohamot kapott, Keleti Andrea pedig felgyújtotta a férjét. De Pintér Tenyáéknak sem ment simán a Máltára való elutazás.

Most a TV2 egy videót tett fel az oldalára, melyben bemutatják, hogy a testet és lelket is megpróbáló feladatok után, hol pihenhettek a párok. A 18. században a Szent János lovagrend által építtetett barokk erődítmény, a Selmun palota hatalmas luxust kínált a versenyzőknek. Ide pedig mi is beleshetünk a videó segítségével.

Így vess véget a poloskák honfoglalásánakhttp://www.life.hu/otthon/20181007-igy-vedekezz-a-poloskak-budosbogarak-ellen.htmlAzt hiszem, mindenki nevében szólok, ha az mondom, elég volt! Ez így nem mehet tovább, véget kell vetni a poloskák térhódításának. Gyakorlatilag már belemennék génmódosított vérmadarak betelepítésére is, csak ne kelljen folyton lesöpörnöm mindenhonnan ezeket a nagy, vaskos és mélyen gyűlölt rovarokat. Na jó, azért az se lenne jó, ha mutáns büdösbogárvadász papagájjal a vállunkon kellene kilépni az utcára. Nézzünk pár trükköt, ami távol tarthatja a poloskákat. OtthonOrigoJessica Alba is tudja, hogy a játékkonyhák már túlmutatnak a csicsás műanyag csodákonhttp://www.life.hu/otthon/20181005-jessica-alba-is-tudja-hogy-a-jatekkonyhak-tulmutatnak-a-csicsas-muanyag-csodakon.htmlA Te idegeid is kikészülnek az ezerszínben pompázó játékoktól? Persze, a gyerekszobában tanyáznak, de még így is túl nagy adagban kapjuk őket szülőként. Nos, az egyik legnagyobb játék szerencsére mára ma új értelmezést nyert, amire a híres színésznő is ráerősített a napokban. OtthonOrigoTatarozás miatt költözik II. Erzsébet brit uralkodó - de csak 2025-benhttp://www.life.hu/otthon/20181007-tatarozas-miatt-koltozik-ii-erzsebet-brit-uralkodo-de-csak-2025ben.htmlTatarozás miatt kiköltözik a Buckingham-palotában lévő magánlakosztályából II. Erzsébet királynő - de csak 2025-ben. OtthonVigyél egy kis színt a hálószobádba, hogy könnyebben ébredhess!http://www.life.hu/otthon/20181005-vigyel-egy-kis-szint-a-haloszobadba-hogy-konnyebben-ebredhess.htmlAmikor az ébredés még sötétben ér minket, és az éjjeliszekrényen pihenő kislámpa fényénél próbálunk kibotorkálni a konyhába a kávéért, nos, ilyenkor jól jöhet némi pozitív napindító – és ezalatt nem a falra felragasztott tömegidézetekre gondolunk. OtthonOrigoTöbbet ártasz, mint használsz - Tisztítási tévhitek http://www.life.hu/otthon/20181005-tobbet-artasz-mint-hasznalsz-tisztitasi-takaritasi-tippek.htmlMindenki szereti a hatékony takarítási tippeket, de nem szabad mindent elhinni, amit hallasz. Sok ilyen ötlettel igazából többet árthatsz, mint használsz. A Good Housekeeping Institute összegyűjtött pár, széles körben elterjedt háztartási tanácsot, melyeket inkább ne fogadj meg. OtthonOrigoHarry és Meghan beköltözhetnek a Kensington-palotába: milliókból újították fel lakrészükethttp://www.life.hu/otthon/20181005-harry-es-meghan-bekoltozhetnek-a-kensington-palotaba.htmlHarry és Meghan végre beköltözhetnek a Kensington-palotába: a házaspár lakrészét milliókból újították fel. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.