Kilenc hónapja nem használ vécépapírt ez a család: így változott meg az életük

Forrás: Dreamstime -
törölköző környezetvédelem vécépapír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daisy May Taylor és családja idén januárban dötött úgy, hogy nem használ többet vécépapírt. A nővérként dolgozó nő elmesélte, hogy miben változott az életük azóta.

A nőverként dolgozó Daisy úgy döntött, hogy mosható textilre cserélik a vécépapírt. Kis törölközőket használnak vécézés után, és nem bánták meg döntésüket, amit a környezetük védelmében hoztak. Később aztán kiderült, hogy nem csak hasznos, hanem nagyon kényelmes is így tisztálkodni. A nő azt mondja, eszétikusabb a fürdőszobájuk a színes kis törölközőknek köszönhetően, ráadásul sokkal tisztábbnak is érzik magukat, mivel használat előtt benedvesítik őket.

A textildarabokat minden nap mossák és szárítják, majd visszateszik őket a helyükre a fürdőbe. Használat után egy zárható kosárba dobják őket, illóolajjal becsepegtetve, hogy a kellemetlen szagokat is elnyomják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.