10 különleges csináld magad polc

DIY polc csináld magad lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem is vagy az a típus, aki egy lakásfelújítás alatt mindent a saját két keze munkájával végezne el, attól még egy-egy kisebb projektbe érdemes neked is belevágnod. Az ugyanis szuper érzés, ha olyan tárgy is van a lakásban, amit te magad készítettél. Ezúttal néhány saját készítésű polcot ajánlunk figyelmedbe!
  • Pegboard

Ha nagy kihasználatlan falfelületed van, és sok apró kincsed, akkor ez a pegboard polcrendszer neked való. Az óriási faburkolat melegséget ad a szobának, és másik nagy előnye, hogy nagyon jól variálható. Akár hetente átrendezheted rajta a dolgaidat. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: vintagerevivals.com
  • Hexagon

Elsőre talán furcsának tűnik, de ez a hatszög alakú polc pálcikákból készül. Olyanokból, amilyeneket a jégkrémekhez használnak. Fűrészre így nem is lesz szükséged, ragasztópisztolyra annál inkább. Bár könyvek tárolására nem alkalmas, de a csetresek, kisebb növények jól mutatnak benne. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: ehow.com
  • A-vonalak

Lginkább egy minimalista stílusú lakásban mutat jól ez a letisztult polcrendszer, aminek a tartó elemei létrákra emlékeztetnek. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: vintagerevivals.com
  • Kötélpolc

Látványos, vintage lakásba könnyedén beilleszthető ez a kötélen függő polc. Elkészítése sem bonyolult, főleg ahhoz képest, hogy mennyire szemrevaló lesz az eredmény. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: burkatron.com
  • Rézcsövek

Ebben az esetben nem függesztve vannak a polcok, hanem alátámasztva. Itt éppen rézcsövekkel, amelyek többféle stílusú lakásban is nagyon jól mutatnak. Rézcsövet egyébként könnyedén beszerezhetsz műszaki boltokban. Részletes leírést itt találsz!

Forrás: ajoyfulriot.com
  • Körpolc

Ez a kör alakú polc rendkívül látványos, apró tárgyak számára kifejezetten ideális. Gyerekszobába is jó választás lehet. Az alapja egyébként 3 darab nagyobb méretű varróráma. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: newblooming.com
  • Sarokpolc

A sokszor kihasználatlanul maradt sarkokat könnyedén feldobhatod ezekkel a lebegő polcokkal. Az pedig már csak rajtad múlik, hogy milyen stílusban és milyen tárgyakkal díszíted fel őket. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: abeautifulmess.com
  • Dobozok

Ez a polc olyan, mintha kisebb dobozok lennének a falra erősítve. Illetve nem csak olyan, ezek valójában kisebb tárolók, amelyek elsősorban nem falra függesztve lettek kitalálva. Ilyen kis ládákat persze mi magunk is készíthetünk. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: acutedesigns.blogspot.com
  • Raklap

Ezek a rusztikus stílusú polcok raklap újrahasznosításából készültek. Kiválóan alkalmasak fényképek, újságok, könyvek, vékonyabb tárgyak tárolására. Vagyis nagyon jól fel lehet öltöztetni kincsekkel. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: hiconsumption.com
  • Tetrisz

Szórakoztató projekt, de tárolásra nem kifejezetten alkalmas. Ez is inkább dísz, ami jól mutat gyerekszobában vagy akár kockanappalikban. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: ournerdhome.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.