Légy Te a lakberendezési stílusrendőrség: Menő vagy ciki?

szavazás rattan menő ciki stílus lakberendezés vintage
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg olyan lakberendezési stílus, elem és kiegészítő van, amely megrekedt az évek örvényében, és mi sem szeretnénk őket lecserélni. Beépülhetnek otthonunk stílusába, ragaszkodhatunk hozzájuk, netán praktikumuk miatt nem akarunk megválni tőlük. A következőkben összeszedtünk ezek közül párat, melyeknél nehéz eldönteni, hogy valóban lejárt-e az idejük. Dönts Te!

Képek forrása: Pressloft.com, Shutterstock.com

Csodálatos és meglepő lakásfelújítási ötletek: előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180910-lakasfelujitasi-es-atalakitasi-otletek-elotte-utana-fotok.htmlTanulmányok bizonyítják, hogy az otthoni környezet megváltoztatása, igen jó hatással van a kreatív energiák felszabadítására, a depresszió kezelésére, valamint segít kimozdítani a mindennapos rutinból. Egy kis átalakítást követően az emberek optimistábbá és vidámabbá válnak. OtthonOrigoPlüss-, fa- és papírállatok, mint falat díszítő trófeákhttp://www.life.hu/otthon/20180831-pluss-fa-es-papir-allatok-mint-falat-diszito-trofeak-diy.htmlA trófeák csodásan mutatnak akár egy végtelenül modern berendezésű lakásban is. Ám nem mind szeretnénk egy halott állat pörhüvelye alatt olvasgatni, figyelő üvegszemei által követve tévézni, az egyéb huncutságokról már nem is beszélve. Te is ebbe a csoportba tartozol? Nos, itt a remek lehetőség, hogy stílust, életkedvet és játékosságot vigyél otthonodba. OtthonOrigoLátod a különbséget? - Találd ki, melyik a műnövény! KVÍZhttp://www.life.hu/otthon/20180828-latod-a-kulonbseget-talald-ki-melyik-a-munoveny-kviz.htmlSokan szeretik magukat zöld szobanövényekkel körbevenni, mert javítják az általános közérzetet, otthonossá teszik a lakást, tisztítják a levegőt, nem mellesleg pedig csodásan feldobják a különböző helyiségek stílusát. Van azonban, amikor nincs időnk, kedvünk, érzékünk a növényeket gondozni, vagy egyszerűen nem elég világos az adott szoba, hogy szépen fejlődjenek. Ilyenkor jönnek jól a műnövények, melyek új generációját, már szinte alig lehet megkülönböztetni az élőktől. Teszteld magad! OtthonOrigo6 csodás tipp, hogy könnyebben és gyorsabban menjen a takarításhttp://www.life.hu/otthon/20180823-6-csodas-tipp-hogy-konnyebb-gyorsabb-praktikusabb-legyen-a-takaritas.htmlMár írtunk a környezettudatos tisztításról, most azonban olyan módszereket és trükköket hoztunk, melyekkel gyorsabban és kisebb erőfeszítéssel végezheted el a szokásos takarítási fázisokat. OtthonOrigoFelfújható bútorok, amik a lakásban, a kertben és a teraszon is megtalálják a helyükethttp://www.life.hu/otthon/20180818-felfujhato-butorok-lakasba-kertbe-es-teraszra.htmlSzeretnél egy igazán mobil kerti bútort? Netán váratlan vendégeid érkeznek? Esetleg csak szeretnél olcsón valami stílusos és vagány elemet a lakásodba? Nos, a felfújható bútorokat neked találták ki. Megmutatjuk az előnyeiket és természetesen a hátrányaikat, és adunk egy kis ízelítőt is, ha kedvet kapnál. OtthonOrigoRendezd be otthonod a feng shui szerint egyszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20180817-rendezd-be-otthonod-egyszeruen-a-feng-shui-szerint.htmlAz igazi feng shui túlmutat az ugró delfineken és a szélcsengőkön. Természetesen a legjobb az lenne, ha szakértő segítségét kérnéd, de e nélkül, pár apró változtatással is azonnali hatást tudsz gyakorolni otthonod hangulatára. Érdekes, de ebben nem kell hinni ahhoz, hogy érezd a jótékony hatását. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.