Kelemen Anna megmutatta otthonát: videó

otthon Kelemen Anna lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna megmutatta otthonát és közben azt is elmesélte, hogyan kell szexisen takarítani.

Kelemen Anna a Story Extra című műsorban mutatta meg, hol. A plasztikceleb láthatóan szereti hivalkodó kiegészítőket otthonában is.

Luxus Tünde fia, Dani megmutatta, hol élnek Floridában: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180626-luxus-tunde-fia-dani-megmutatta-hol-elnek-floridaban-video.htmlLuxus Tünde fia, Dani a vlogger világban bontogatja a szárnyait. Egy ilyen videóban mutatta meg, hol élnek Floridában.OtthonOrigoTücsi megmutatta luxusnyaralóját a Balatonon: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180615-tucsi-megmutatta-luxusnyaralojat-a-balatonon-video.htmlEz aztán a kilátás: ebben az álomnyaralóban tölti a nyarat a Balatonon Tücsi és vőlegénye, Sofron István.Otthon--Hasznos praktikák, ha a nagy melegben is jól akarsz aludnihttp://www.life.hu/otthon/20180812-hasznos-praktikak-ha-a-nagy-melegben-is-jol-akarsz-aludni.htmlÚgy tűnik, jövő héten sem enyhül a kánikula és az otthonokban is egyre nehezebb elviselni a hőséget. Nézzük, mit tehetünk annak érdekében, hogy a lakásunkban, ágyunkban minél hűvösebb legyen! OtthonOrigoMegtalálta új otthonát Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/otthon/20180811-megtalalta-uj-otthonat-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-uszo.htmlHosszú Katinka végre beköltözhetett új lakásába. Az olimpiai bajnok úszó már egy "új partnert" is talált, akit megmutatott követőinek Instastoryjában.OtthonOrigoNappalik mesebeli átalakítása; előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180803-nappali-szobak-mesebeli-atalakitasa-elotte-utana-fotok.htmlImádjuk az átalakított lakásokról készült képeket. Szinte el sem akarjuk hinni, hogy egy-egy lepusztult, elavult helyiségből milyen hangulatos szobákat tudnak kihozni a tulajdonosok. Természetesen nem mindig egyedül, sok esetben lakberendező vagy belsőépítész segítségét kérik. Nincs ez másként a most következő nappalik esetében sem. OtthonOrigoFilléres lakberendezés - Lámpák 5000 forint alatthttp://www.life.hu/otthon/20180730-vigyel-fenyt-az-otthonodba-belteri-lampak-5000-forint-alatt.htmlA luxus nem mindig kerül sokba. Az esztétikus lámpatestek kínálatában is találhatsz olyan darabokat, melyek nem kerülnek sokba, ám otthonod fényét emelheted velük. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.