23 milliárdért birtokol ingatlanokat Taylor Swift! Nézz be mind a nyolc otthonába

ház ingatlan Taylor Swift lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár Taylor Swiftet zenei karrierje emelte a hírességek sorába, az énekesnő ingatlanmogulként is megállja a helyét. A 28 éves szupersztár közel 23 milliárd forint értékű ingatlanporfólióval rendelkezik. Mutatjuk is, hogy melyek a Taylor tulajdonában lévő házak. 
  • BEVERLY HILLS-I RANCH

A ranch stílusú hollywoodi otthon az 1950-es évek modern dizájnját tükrözi. A buja, zöld dombok lábánál fekvő ingatlan rendkívül tágas és napfényes. A szerény homlokzat ellenére az ingatlan négy hálószobát, négy fürdőszobát, padlótól mennyezetig érő üvegablakokat és egy 1000 palackos klímavezérelt borospincét is rejt. A legfrissebb hírek szerint Taylo Swift éppen túladni készül rajta, 800 millió forintnak megfelelő összegért hirdetik.

BEVERLY HILLS-I RANCH Forrás: Trulia
  • TRIBECA PENTHOUSE

Az eredetileg két különálló penthouse-t 2014-ben Peter Jacksontól, A Gyűrűk Ura rendezőjétől vásárolta. Miután megszerezte a New York egyik menő városrészében található lakásokat, összenyitotta őket, így egy tíz hálószobás, tíz fürdőszobás, biliárdteremmel is büszkélkedő, hatalmas területű penthouse-t kapott.

TRIBECA PENTHOUSE Forrás: streeteasy.com
  • TRIBECA LAKÓÉPÜLET

Három évvel a két penthouse megvásárlása után, az énekesnő a szomszéd épületet is megvette. A százéves luxusházban edzőterem, házi színpad, rengeteg vendégszoba és több erkély is található. Az épület becsült értéke 3 milliárd 300 millió forintnak felel meg.

TRIBECA LAKÓÉPÜLET Forrás: NORTHFOTO
  • WATCH HILL TENGERPARTI BIRTOK

Az 1120 négyzetméteres tengerparti villa Rhode Island legmagasabb pontján helyezkedik el. Ez a terület egyébként az A-listás celebbulikról is ismert. Az ingatlanban hét hálószoba, nyolc kandalló és egy pazar medence is van, nem beszélve a 700 méteres partszakaszról és a csodás kilátásról. A kúria Taylor egyik legimpozánsabb befektetése.

WATCH HILL TENGERPARTI BIRTOK Forrás: NORTHFOTO
  • WEST VILLAGE APARTMAN

Az 1912-ben épült ház a téglaépületek báját és a modern stílusjegyeket ötvözi. Az öt hálószobás, hét fürdőszobás otthonban egy hatalmas fedett medence is elfért. A lakás berendezésénél különösen nagy figyelmet fordítottak a részletekre: a kézműves csillárok, az antik párizsi tégla is emeli a lakás értékét, ahogy a tetőterasz, a szabadtéri konyha, a pezsgőfürdő és a beépített grill.

WEST VILLAGE APARTMAN Forrás: Christopher Riccio
  • BEVERLY HILLS-I BIRTOK

Korábban három különböző ingatlant is birtokolt Taylor Swift Los Angelesben, de mind közül a mostani a legimpozánsabb. Az 1934-ben épült kastélyt 2015-ben vásárolta meg Samuel Goldwyn filmproducertől. A több mint 1000 négyzetméteres ingatlan jelenleg átalakítás alatt áll, az énekesnő kérése szerint a történelmi részletek visszaállításra kerülnek.

BEVERLY HILLS-I BIRTOK Forrás: NORTHFOTO/X17online.com
  • NASHVILLE-I ÖRÖKLAKÁS

Taylor Swift 20 évesen debütált az ingatlanpiacon, akkor vette meg ezt a pazar, 300 négyzetméteres lakást Nashville történelmi negyedében, a Mucis Row-ban. Az indusztriális stílusú lakás hatalmas terekkel rendelkezik, a padlótól a mennyezetig érő ablakok pedig pazar kilátást nyújtanak.

NASHVILLE-I ÖRÖKLAKÁS Forrás: Tom Gatlin
  • NASHVILLE-I BIRTOK

Habár Taylor Swift állandó mozgásban van, a gyökerei számára is fontosak, így egy második nashville-i otthonba is beruházott. A görög stílusban felújított birtok egy 520 négyzetméteres főépületet és egy 185 négyzetméteres, vendégek számára kialakított melléképületet foglal magába. Ami az épületek kialakítását illeti, a boltíves mennyezet, a halszálkás padló és a márvány kandallók teszik izgalmassá.

NASHVILLE-I BIRTOK Forrás: Google Maps
Fotófal: díszítsd otthonodat családi emlékekkelhttp://www.life.hu/otthon/20180626-fotofal-diszitsd-otthonodat-csaladi-emlekekkel.htmlA fényképek, az emlékek minden család számára fontosak, éppen ezért érdemes méltó helyet adni nekik. A digitális korban egyre kevesebb képet hívunk elő, pedig a lakberendezésben is kifejezetten jó szolgálatot tehetnek: dekorálnak, miközben rólatok szólnak, így szívmelengető rájuk pillantani. OtthonOrigoA nyár elengedhetetlen kelléke: a kerti tűzrakóhttp://www.life.hu/otthon/20180619-a-nyar-elengedhetetlen-kelleke-a-kerti-tuzrako.htmlA nyáresték esszenciális hozzávalója a tűzrakás. Egy kis borozáshoz és beszélgetéshez is kellemes hangulatot teremt, a sütögetéshez pedig végképp elengedhetetlen a tábortűz. OtthonOrigoPanelban töltöd a nyarat? Így éld túl!http://www.life.hu/otthon/20180612-igy-eld-tul-a-nyarat-a-panelban.htmlCímlapi szavazásunk szerint olvasóink 41%-a idén nem megy nyaralni. Nekik szeretnénk túlélési kalauzt nyújtani a forró nyári napokra. Még könnyű a dolgunk, ha ki tudunk költözni a kertünkbe, de ha társasházba vagy panelba vagyunk bezárva a nyári szezonra, az már nehezebb ügy. OtthonOrigoSzerezd be a nyári hűsölés legfontosabb kellékeit: rendezd át a kertethttp://www.life.hu/otthon/20180604-a-nyari-husoles-legfontosabb-kellekei-rendezd-at-a-kertet.htmlSzámtalan oka lehet annak, ha egy nyári szezon nyaralás nélkül telik. Ebben az esetben próbáljátok meg az otthonotokban megteremteni azt a felhőtlen hangulatot, amit a tengerparti kiruccanások, balatoni strandolások jelentenek. Ezúttal a kertre koncentrálunk, hiszen a szabadtér a nyár igazi helyszíne. OtthonOrigoÍgy festene 2018-ban a Jóbarátok lakásahttp://www.life.hu/otthon/20180515-igy-festene-2018ban-a-jobaratok-lakasa.htmlEgy belsőépítészeti startup cég, a Modsy álmodta újra a sorozattörténelem egyik leghíresebb lakását. A cél az volt, hogy bemutassák, hogyan nézne ki Monica Geller lakása 2018-ban. OtthonOrigoDiane Keaton megmutatta, hogy kell Pinterest-ötletekből házat építenihttp://www.life.hu/otthon/20180507-diane-keaton-megmutatta-hogy-kell-pinterest-otletekbol-hazat-epiteni.htmlDiane Keaton nem véletlenül az egyik kedvenc hollywoodi dívánk. Természetessége, különcsége, az élethez való hozzáálllása példaértékű. Ezúttal az is kiderült, hogy imádja a kreatív lakberendezési megoldásokat: a színésznő könyvet írt arról, hogyan épült meg a háza, amit Pinterest-ötletek alapján álmodott meg. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.