A fekete szexi, még ha konyháról is van szó: képek

szexi fekete konyha lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A konyhát imádjuk a fehér és világos színek pompájában, hiszen a tisztaságot tükrözi. Vannak azonban merészebbek, melyekben a rejtélyesség mellett megjelenik az elegancia és a szexiség is. Nézzük hát a csodás fekete alapú konyhákat.

Egy retro konyha átalakítása – Így válik a régiből klasszikus új

Ez a hagyományos farmház sem úszta meg száraz bőrrel a 70-es éveket. A retró – mely időről időre újra térhódításba kezd – szépen beépült a konyhába, mely az évtizedek múlásával szinte semmit se változott. Ez az állandóság pedig szépen lassan elavulttá tette. Megmutatjuk, miként újult meg.

A fedetlen tégla és a nyersfa bárszékek szép összhangot teremtenek a fehér konyhabútorokkal. A mélységet azonban a fekete pult és falburkolat adja meg.

Forrás: Lark & Linen

A natúr fával kevert fekete egyszerre modern és elegáns. A pult fölé függesztett lámpák ipari hangulata csak tovább fokozza a frissességet. Imádjuk!

Forrás: Tessa Neustadt

A szürke és fekete kombináció lehetne akár komor is, de egy természetes fényben úszó konyha esetén ez a veszély nem áll fent. A réz kiegészítők feldobják a teret, kiemelik az egysíkúságból.

Forrás: Jonny Valiant

A fehér csempének köszönhetően a konyha alaptónusa világos, annak ellenére, hogy a nagyobb bútorok és kiegészítők feketék. A helyiség abszolút éke a szagelszívó, mely rézzel kiemelt kerete csodásan mutat.

Forrás: Pernille Loof

A modern és tágas konyha jó barátja a fekete csempe, mely ebben az esetben nem kap színtársat. Ám még így is remekül érvényesül.

Forrás: Victoria Pearson

A teljesen fekete konyhát sem kell feltétlenül sötét helyként kezelni. A több ablakos, fehér padlós és pultos teret dobd fel fekete és ezüst csempével. Így a monokróm színvilágban lesz egy kis játékosság.

Forrás: James Baigrie

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.