Csősz Boglárka megmutatta törökországi gyönyörű kertjét

naplemente luxus Csősz Boglárka kert Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című műsorban egyszer már megmutatta otthonát Csősz Boglárka, ahol török férjével, Burak Taluval él. Ám most egy eddig nem látott részletet mutatott közösségi oldalán. 

"Amikor arany fényben fürdik a kert, mielőtt a Nap a Boszporuszba merül!" - írta Instagram-olalára feltöltött fotójához Csősz Boglárka. A fotón pedig kertjük látható naplementekor. Egyszer már megmutatta otthonát a luxusfeleség a műsorban, ám így még nem lehetett látni kertjüket.

Itt biztosan csodálatos érzés lehet elkortyolni reggel egy csésze kávét.

Ezekkel a színekkel vedd körbe magad otthon, hogy megteremtsd a harmóniáthttp://www.life.hu/otthon/20180703-ezekkel-a-szinekkel-vedd-korbe-magad-otthon-harmonia-a-lakberendezesben.htmlFontos, hogy otthonod téged tükrözzön, de ami még ennél is lényegesebb, hogy a színei igazodjanak személyiségedhez. Így érheted el a tökéletes harmóniát. Összegyűjtöttünk pár példát arra, hogy bizonyos típusú emberekhez milyen főszínek illenek leginkább. Otthon--Ebbe az erdei tündérlakba bátran beköltözhetsz, akár a sárkányoddal együtt ishttp://www.life.hu/otthon/20180701-elado-egy-tunder-haz-melyben-meg-egy-sarkany-is-elfer-fantasy-otthon.htmlVarázslatok, hősök és merész kalandok: a fantasy történetek szépsége jelenik meg ebben az otthonban. Korábban már bemutattunk egy hobbitházat, most lépj be a tündék és elfek otthonába! OtthonOrigoEladják Gábor Zsazsa méregdrága hollywoodi otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180705-eladjak-gabor-zsazsa-meregdraga-hollywoodi-otthonat.htmlElképesztő összegért, 23,45 millió dollárért, azaz 6 milliárd forintért árulják Gábor Zsazsa egykori villáját. Az elképesztő kúriát korábban már eladta egy befektetőnek, ám haláláig ott élhetett. Ez a befektető kínálja most megvételre. Otthon--Eladó Somló Tamás villájahttp://www.life.hu/otthon/20180704-eladjak-somlo-tamas-villajat.htmlEladóvá vált Somló Tamás egykori háza. A hatalmas villát olyanoknak ajánlják, akik értékelik az épületben rejlő lehetőséget. A zenész hirtelen jött betegsége miatt csak a belső rész rendberakásáig jutott. OtthonOrigoAranyozott mennyezetre vágysz? Karl Lagerfeld divattervező egykori villája épp eladóhttp://www.life.hu/otthon/20180701-karl-lagerfeld-divattervezo-nemetorszagi-villaja-elado.htmlVan 8,5 millió euród, amivel épp nem tudsz mit kezdeni? Ne aggódj, mi segítünk elkölteni. Épp eladó ugyanis a divatguru, Karl Lagerfeld egykori villája, méghozzá Európában. OtthonOrigoNagy dobásra készül az IKEA a fenntarthatóság és a környezetvédelem érdekébenhttp://www.life.hu/otthon/20180704-nagy-dobasra-keszul-az-ikea-a-fenntarthatosag-es-a-kornyezetvedelem-erdekeben.htmlAz IKEA a fenntarthatóság jegyében arra készül, hogy 2019-ben Magyarországon is visszavihetők legyenek a már nem használt bútorok. A rendszert más országokban már tesztelik. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.