Íróasztalok 15000 forint alatt; avagy készülj az iskolára pénztárcabarát üzemmódban

gyerekszoba elsős gyerek pénztárcabarát iskolakezdés íróasztal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskola bár csak most ér véget, már kezdhetünk is a szeptemberi kezdésre készülni. A tanulás egyik szinte elengedhetetlen kelléke az íróasztal, mely ára azonban akár horrorisztikus is lehet. Mi most összegyűjtöttünk pár igazán remek, de a kínálat szempontjából olcsó darabot.

Első osztályba megy a gyerek: segítünk, hogy jól válassz iskolatáskát!

Iskolakezdéskor rengeteg dolgot kell beszereznünk. Ha még nem történt meg, akkor hamarosan részt veszel az első igazi szülői értekezleteden, melyen többek közt kapsz egy listát, hogy miket kell megvenned szeptemberig. Ezek közül az egyik legfontosabb az iskolatáska. Ehhez adunk némi segítséget. Olvass tovább!

Milyen íróasztalt válasszunk?

A szín tekintetében a szobához illőt érdemes vásárolni, de öntapadós tapétával akár egy régebbit is az adott stílushoz lehet igazítani. Vannak hiperszuper állíthatós, többfiókos változatok is, de nem mindig a „több” a jobb. Pár kiegészítővel – lámpával, irattartóval, ceruzatartóval – a gyermek ízléséhez lehet alakítani, melyet aztán akár évről évre meg is tudunk újítani. Érdemes tehát egy „örök darabot” venni, és apróságokkal feldobni, így hosszú távon sokkal jobban járunk.

A már említett fiókos változatok is nagyon népszerűek, de egy alapdarabhoz is könnyen találhatunk megfelelő méretű tárolót, sőt, sok esetben így a pénztárcánkat sem kell túl nagyra nyitnunk. Nem kell megrémülnünk a számítógépasztalként forgalomban lévő asztaloktól sem. Remekül kihasználhatóak íróasztalként is.

1. Petrik íróasztal Mömax 13 990 Ft, 2. MICKE íróasztal IKEA 12 990 Ft, 3. Alpin íróasztal enterieur.hu 14 700 Ft, 4. KARUP tölgy íróasztal Jysk 7500 Ft, 5. Arian íróasztal KIKA 8490 Ft, 6. DEL-Tanuló íróasztal enszobam.hu 12 990 Ft Forrás: Life.hu

Hová kerüljön a gyermek íróasztala?

Fontos, hogy a gyerekszobában világos helyre tegyük - remek hely például az ablak alatti vagy melletti rész. A kisebb vagy fiatalabb testvérrel közösen birtokolt gyerekszobában azonban előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésre elegendő hely egy íróasztal, tanulósarok kialakítására. Ezt a szerepet az ebédlőasztal is betöltheti. Ekkor azonban fontos, hogy az adott helyiségben ne éljünk a tanulási idővel párhuzamosan családi életet. A gyermeknek nyugodt környezetre van szüksége ahhoz, hogy figyelme ne kalandozzon el – a beszélgetés, rádió, tévé zavarhatja. Tehát látszik, hogy fontos lehet egy íróasztal beszerzése, ugyanakkor az első egy-két évben még nem létszükséglet.

Kicsi a gyerekszoba? Ne aggódj, mutatjuk, miként tudod a legjobban kihasználnihttp://www.life.hu/otthon/20180526-kis-alapteruletu-gyerekszoba-praktikus-berendezese.htmlA kis alapterületű gyermekszobák kihívást jelenthetnek a berendezés tekintetében. Hiszen ez a helyiség egyszerre hálószoba és nappali. Pár egyszerű trükkel azonban sok helyet nyerhetsz. OtthonOrigoPanelek korszerűsítése - Így növelheted lakásod értékét!http://www.life.hu/otthon/20180527-panelek-korszerusitese-noveld-lakasod-erteket-felujitas.htmlA paneleket hajlamosak vagyunk elfogadni olyannak, amilyennek 50 évvel ezelőtt megépítették őket. Jó tudni azonban, hogy a mai napig nagyon sokan keresik ezeket a típusú lakásokat, de nem csupán eladási célzattal jöhetnek jól a következő korszerűsítési, felújítási tippek. Legyen élhetőbb és értékállóbb otthonod! OtthonOrigoNe engedd, hogy az építkezésre és lakásfelújításra rámenjen a párkapcsolatotok!http://www.life.hu/otthon/20180522-ne-engedd-hogy-az-epitkezes-es-lakasfelujitas-tonkretegye-a-parkapcsolatod.htmlEgy nagyszabású lakásfelújítás és építkezés olyan helyzeteket teremthet egy párkapcsolatban, melyre a mindennapi életből nincs lehetőség felkészülni. Most körbejárjuk, hogy mi vezethet a vitákig, és mivel tudod ezeket orvosolni, jobb esetben megelőzni. Otthon--Egy gyerekszoba, mely maga a meseország - Akarjuk!http://www.life.hu/otthon/20180524-egy-gyerekszoba-mely-maga-a-meseorszag-lakberendezes-felsofokon.htmlOlyan, mintha egy film díszlete lenne, pedig ez két gyermek valós élettere. A színek és minták merészek, együtt azonban csodás egységet hoznak létre. Nézd meg, hogy miként fest az a gyerekszoba, melybe felnőttként is azonnal be akarsz majd költözni. OtthonOrigoÍgy alakítják át az egyetemisták a rideg kollégiumi szobákat otthonossáhttp://www.life.hu/otthon/20180424-igy-alakitjak-at-az-egyetemistak-a-rideg-kollegiumi-szobaikat.htmlMi jut eszedbe a kollégiumi szoba hallatán? Kényelmetlen, lelakott? Két lány bebizonyította, hogy a szabályokat betartva is lehet stílusosan berendezni egy ilyen aprócska helyiséget, méghozzá nem is akárhogyan. Nézd meg Te is! OtthonOrigo5 stúdiólakás design, avagy így rendezd be a kicsi, egyterű otthonodathttp://www.life.hu/otthon/20180507-5-studiolakas-design-avagy-igy-rendezd-be-a-kicsi-egyszobas-otthonodat.htmlElsőként érdemes tisztázni, hogy mit is takar a stúdiólakás. Ez az elnevezés lényegében a kicsi alapterületű, egyszobás – sok esetben galériás – lakásokat jelöli. Ezek berendezése nem egyszerű, hiszen rengeteg funkciónak kell megfelelnie a zsúfoltság érzete nélkül. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.