Ezek a kávés kiegészítők, még korán reggel is mosolyt csalnak az arcodra

reggel kávé2018 kávézás tejhabosító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet csupán napi rutin, egyszerű reggeli ébresztő, de a kávézás lehetőséget teremthet egy jóízű beszélgetésre, de akár szenvedélyes italfogyasztássá is válhat. Számtalan módon lehet elkészíteni, ízét sok féleképpen fokozhatod: például tejjel, cukorral, tejhabbal, tejszínnel, fagylalttal, jégkockával. Egy biztos, annak, aki szeret kávézni, fontos, hogy mivel készíti, és miben kínálja a fekete italt.

A kávézás rituáléja nem merül ki annak elkészítésében. Lehet egy egyszerű, de nagyszerű kotyogósod, vagy egy hipermodern kávéfőződ, nem szabad elhanyagolnod a kínálás kellékeit sem. Egy erős reggeli fekete is jobban esik egy szép és vidám csészéből, a tejes, édes csodákról pedig nem is beszélve. Arról már nem is beszélve, hogy a színes kiegészítők bármely' napszakot vidámabbá, élénkítőbbé teszik. Egy impulzív tárgy, egy élénk színű darab hozzájárul ahhoz, hogy kellemesen teljen a reggeled, és vidámabban induljon a napod.

Akármilyen szerepe is legyen a kávénak az életedben, akármilyen módon is szereted elkészíteni, egész biztos, hogy tudunk új kiegészítőt mutatni hozzá neked:

1. 4 darabos cappuccinos csésze szett - edenyvarazs.hu 3899 Ft, 2. Kávéskanál készlet -konyhaextra.hu 6290 Ft, 3. Rozsdamentes acél termosz - sarkcsillagsport.hu 10.990 Ft, 4. Hordozható kávéspohár -pinkpanda.hu 5890 Ft, 5. Elemes tejhabosító -clatronic.hu 990 Ft, 6. Kerámia és bambusz cukortartó - hangulatosotthon.hu 3267 Ft, 7. Kézi kávédaráló - emag.hu 9490 Ft, 8. Porcelán kávéskanna - etkeszlet.hu 25.280 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.