Megvan, hová költözik Meghan Markle és Harry herceg az esküvő után: videó

Forrás: Getty Images/Leon Neal -
Meghan Markle Nottingham Cottage Katalin hercegné Vilmos herceg Sussex hercege Harry herceg Sussex hercegnője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle szombaton kötötte össze életét, folyamatosan derülnek ki részeltek a ceremónia kulisszatitkairól és a pár életéről is. Már azt is tudni lehet, hogy a pár Nottingham Cottage-ban él majd, ahol Vilmos herceg és Katalin hercegné is két és fél évig lakott. 

A hercegi pár, azaz Harry herceg és Meghan Markle szombaton házasodott össze. Arról is cikkeztünk, hogy az esküvő után a királyi protokoll szerint milyen főbb szabályokat kell betartania királyi család új tagjának. Lesz azonban egy hely, amely a pár menedékéül szolgál majd a kíváncsi tekintetek elől.

A The Sun cikke szerint már tudni lehet, hol él majd Harry herceg és Meghan Markle, azaz Sussex hercege és hercegnője. A ház a Nottingham Cottage nevet viseli, két és fél évig itt élt Vilmos herceg és Katalin hercegné is, mielőtt családot alapítottak és egy nagyobb, 20 szobás házba költöztek a palotán belül.

A házikó egyébként a Kensington-palota közvetlen szomszédságában van, két hálószoba, két nappali és egy fürdőszoba található benne. A jó időt pedig egy kis kertben élvezheti a pár. És bár az egyik legkisebb ingatlan a környéken, a fogadószobákat Christopher Wren tervezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.