Így fest Kulcsár Edina és Csuti új, épülő otthona

építkezés otthon család Kulcsár Edina Csuti várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány fal mutatja, hogy hamarosan Kulcsár Edina és párja, Csuti új otthonba költöznek. Úgy tűnik, kisfiának is lesz saját szobája, aminek a szépségkirálynő nagyon örül.

"Napozok a teraszunkon" - írta közösségi oldalára feltöltött fotójához Kulcsár Edina. A képen pedig épülő otthonuknak falai láthatók. A szépségkirálynő láthatóan nagyon boldog, alig várja, hogy párjával, Csutival és hamarosan születendő kisfiukkal beköltözzön az új házba.

A hashtagekből azonban egy részlet is napvilágot látott Kulcsár Edina gyermekkorából, azt írja ugyanis: a kisfiamnak lesz saját szobája, ami nekem soha nem volt.

4+1 ország, ahol ingyen juthatsz lakáshozhttp://www.life.hu/otthon/20180420-orszagok-varosok-ahol-ingyen-kapsz-lakast.htmlJoggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy mi vezetett ezen városok, országok csökkenő lakosságához, elnéptelenedő ingatlanaihoz. Hiszen nem titok, hogy emiatt adják ingyen a lakhatást. Kevés a munkalehetőség, mindentől elzárt, magas a bűnözés? Ha az okokat nem is mindig tűntetik fel, az ingyen lakásért cserébe elvártakból könnyen rá lehet jönni a céljukra. Van egy mondás: ami ingyen van, az kerül a legtöbbe. Olvass tovább és döntsd el Te, hogy van-e benne igazság. OtthonOrigoHarry herceg és Meghan Markle esküvőjének helyszíne egy kísértetkastélyhttp://www.life.hu/otthon/20180419-harry-herceg-es-meghan-markl-eskuvoje-egy-kisertetkastelyban-lesz-windsor-kastely.htmlIgen, nem olvastad félre! A május 25-i királyi esküvő, a kísértetjárta Windsor-kastélyban lesz megtartva, mely körülbelül egy órányi autóútra van Londontól nyugatra. Otthon--Ellen Pompeo, a Grace klinika Meredith-e milliókért árulja luxusotthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180420-ellen-pompeo-a-grace-klinika-meredith-e-milliokert-arulja-luxusotthonat.htmlEladásra kínálja luxusotthonát a Grace klinika sztárja, a Meredth Grey karakterét alakító Ellen Pompeo. A kertben medence és olajfák, a házban pedig hatalmas konyha és moziszoba is található. Otthon--Matyó hímzéssel díszített csepeli lakásért vannak oda a netezők: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20180420-mayto-himzessel-diszitett-csepeli-lakesert-vannak-oda-a-netezok.htmlCsepelen hirdettek meg egy olyan kis panellakást, melynek díszítése igazán különleges: matyó hímzés dobja fel az otthon hangulatát. OtthonOrigoKim Kardashian stylistja, Simone Harouche belsőépítészeti babérokra törhttp://www.life.hu/otthon/20180417-kim-kardashian-stylistja-simone-harouche-belsoepitesz-lakberendezo-lett.htmlA stílustanácsadó és a belsőépítész munkája látszólag két különálló szakma, ám ez korán sincs így. Jó példa erre egy neves és tehetséges stylist, Simone is, aki elsőként saját otthona belső tereit tervezte és valósította meg, egyfajta referenciamunka gyanánt. OtthonOrigo2018-as csempetrend a fürdőszobában - Fényes, apró és virágoshttp://www.life.hu/otthon/20180417-2018-as-csempetrend-a-furdoszobaban.htmlA fürdőszoba jellegét, alapvetően határozza meg a csempe. Míg a bútorokat egyszerűbb lecserélni, a falburkolat hosszú időre szól. Most megmutatjuk, mik az idei év trendi darabjai, de próbáltunk úgy válogatni, hogy örök stílust is ki tudj ezekkel a csempékkel alakítani. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.