Álomotthonok- Egy apró, mégis tágas minimalista lakás, üvegfalú fürdővel

üvegfal kis lakás fürdőszoba otthon minimalista álomotthon lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy apró lakásból is lehet fantasztikus otthont kialakítani. Korábban már több 50 négyzetméter alatti alapterületű otthont is bemutattunk, de hoztunk példát a tágas 19 négyzetméterre is. Most egy nagyobb garzonnak megfelelő lakás kerül terítékre, mely okos megoldásai és modernizmusa miatt keltette fel érdeklődésünket.

Ugyan csak 46 négyzetméter, de kényelmes és abszolút élhető. Az egész lényegében egy légtér, még a fürdőszoba is. Így, ha magánéletre vágyik valamelyik lakó, azt árnyékolókkal és tolóajtókkal tudja megoldani.

Forrás: Hey!Cheese

Így rendezd be, ha kicsi a lakásod

Mivel az ingatlanárak magasak Taipeiben, az otthonok kicsik, így minden centimétert teljes mértékben ki kell használni. Remek példa erre ez a forgó TV, mely lehetővé teszi, hogy a nappaliból, a hálószobából és még a kádból is lehessen nézni.

Forrás: Hey!Cheese

A dekoráció egyszerű, letisztult. Az uralkodó szín a fehér, mely optikailag is tágítja a teret. Emellett azonban fellelhetők szürke, fekete és fakiegészítők is. Ezek játéka remekül kiemeli a funkcióval bíró berendezési tárgyakat.

Forrás: Hey!Cheese

A lakásban egyetlen nagy asztal található, mely egyaránt használható pultként, étkezőként és minden, nagy felületet igénylő elfoglaltságra.

Forrás: Hey!Cheese

Azzal, hogy a fürdőszoba és a nappali egy üvegfallal lett elválasztva, a lakótér nagyobb hatást kelt.

Forrás: Hey!Cheese

A hálószobában található fabútorok és padló, a kényelmet és a különbözőséget hivatottak kiemelni.

Az erkély tolóajtaját kinyitva még tágasabbá válik a lakás, de behúzva is hasonló érzetet kelt, mivel nincs állandó függöny.

Forrás: Hey!Cheese

A minimalista esztétika teszi lehetővé, hogy egy kis hely tágas legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.